Chudnutie bez príčin

Príspevok v téme: Chudnutie bez príčin
Aurelia1

Moja známa má nedefinovaný zdravotný problém. Už asi cca 10 rokov uberá na váhe. Odvtedy chodí po lekároch, prešla rôznymi vyšetreniami, no nič jej doposiaľ nezistili. Za toto obdobie schudla asi 15 kíl. Lekári nevedia príčinu chudnutia. No poslednú dobu je aj anemická. Stravuje sa normálne. Je možné, že to môže byť psychického charakteru ? Doma to nie je celkom v poriadku. Jej syn je psychicky týra a ona to strašne tají a nikomu to nechce povedať hoci ju to veľmi trápi. Ak mal niekto takýto problém, prosím o radu. Ďakujem.

alzbee

No moja mamina bola aj hospitalizovana na psychiatrii a s pomocou liekov sa postupne z toho nejak dostala. Uz je to 7rokov, ale stale sa jej obcas vratia take depresivne nalady. Kazdopadne teraz je na tom uz ovela lepsie, aj normalne jedava, i ked chuda je stale...

lejka011

ja som nesla za odbornikom, po 2 rokoch som sa z toho sama dostala, no nebolo to jednoduche. ale uz som v pohode :)

alzbee

Moja mamina, ked mala depresiu, tak strasne schudla...vyzerala ako anorekticka :(( a za vsetko mohol jej psychicky stav..

lejka011

ano, moze. ja som sa rozvadzala a pocas 3 mesiacoch som schudla 28kg. psychicky som bola na tom dost zle. no musim povedat, ze ja som velmi nejedla, pretoze uz len vona jedla mi robila zle z toho stresu.