Pomaha Indulona na suche vlasky?

Lindica

Mne kaderníčka odporučila červenú Indulonu. Mám to práve na vlasoch už skoro 3 hodiny, tak som zvedavá, čo to spraví.

Mihasa

Mne Indulona pomohla hneď na prvý krát.Je super a odporúčam všetkým ktorý majú rozštiepené končeky alebo suché vlasy (ako ja :) )
Ja som si dala modrú Indulonu :)

missdarkness bloodymary

mne pomohol bodliakovy olej značky JUST ... mala som hrozne vlasy.. na koncekoch ako chemlon .. no asi 5x do týždňa som si na noc vtrela olej do vlasov (poriadne) a zabalila do drdola gumickou ... asi po 2 týždňoch mi každý chválil ake mám zdravé vlasy.... treba na to len trpezlivosť.. ide o to, ako moc máš vlasy suché... už používam len olivový lebo henten je drahy ale stále sa držia pekné ;)

mmmmm

indulona na vlasy je vyborna ale len nechtikova nema na nu žiaden drahy pripravok mam suche vlasy a brčkave dam si hned po umyti vmasirujem do celych vlasov a aj potom na suche vždy po vyčesani trochu si rozotriem na ruky a vmasirujem do vlasov vlasy mam odvtedy kvalitne a zdrave

mylady24

Henna okrem farby ma aj bezfarebny zabal, sampon a balzam na vlasy, ale tusim aj nejake ine kury. Ale henna sama o sebe vlasy dost vysusuje, hoci im aj prospieva. Baby si do nej vacsinou primiesavaju aj nejake oleje. Tu indulonu na konceky obcas pouzivam aj ja, vacsinou na umyte vlasy.

jednoockoo

rozstiepene konceky neopravi ani 24hodinovy kupel v oleji :) treba ich odstihnut lebo sa budu dalej stiepit budete mat este horsie vlasy :)