mam velmi suche vlasy a to nehovorim o poskodenych koncekoch:(( pouzivala som x vyrobkov a nic nepomaha.. kamaratka mi raz spominala Indulonu, aby som si ju skusila dat na konceky vlasov, ze vraj to pomaha. pouziva to niekto aj z vas?:))
Pomaha Indulona na suche vlasky?
Odporúčam transformátorový olej.
Mne kaderníčka odporučila červenú Indulonu. Mám to práve na vlasoch už skoro 3 hodiny, tak som zvedavá, čo to spraví.
Mne Indulona pomohla hneď na prvý krát.Je super a odporúčam všetkým ktorý majú rozštiepené končeky alebo suché vlasy (ako ja :) )
Ja som si dala modrú Indulonu :)
mne pomohol bodliakovy olej značky JUST ... mala som hrozne vlasy.. na koncekoch ako chemlon .. no asi 5x do týždňa som si na noc vtrela olej do vlasov (poriadne) a zabalila do drdola gumickou ... asi po 2 týždňoch mi každý chválil ake mám zdravé vlasy.... treba na to len trpezlivosť.. ide o to, ako moc máš vlasy suché... už používam len olivový lebo henten je drahy ale stále sa držia pekné ;)
indulona na vlasy je vyborna ale len nechtikova nema na nu žiaden drahy pripravok mam suche vlasy a brčkave dam si hned po umyti vmasirujem do celych vlasov a aj potom na suche vždy po vyčesani trochu si rozotriem na ruky a vmasirujem do vlasov vlasy mam odvtedy kvalitne a zdrave
Henna okrem farby ma aj bezfarebny zabal, sampon a balzam na vlasy, ale tusim aj nejake ine kury. Ale henna sama o sebe vlasy dost vysusuje, hoci im aj prospieva. Baby si do nej vacsinou primiesavaju aj nejake oleje. Tu indulonu na konceky obcas pouzivam aj ja, vacsinou na umyte vlasy.
a ake vyrobky henna su okrem farby na vlasy???
pomohla vam henna???
indulona urcite nie.
skor olivovy alebo kokosovy olej vo forme zabalov
rozstiepene konceky neopravi ani 24hodinovy kupel v oleji :) treba ich odstihnut lebo sa budu dalej stiepit budete mat este horsie vlasy :)