Je tu volakto kto si fajci sam alebo pri masturbacii si potom pri vistreku strekne semeno do ust.Ja to nerobim ale kamos ano co si otom mislite je to normalne u chalanov??????????????
Mozem sa opitat
vtak v trni: brutal :DD a ze priroda..ja umrem :DDD
a jubenko: sak si to ochutnaj, nic na tom neni, nikto to aj tak nebude vediet..jedine, kebyze ta frajerka robi pusou a uz budes a ju odstrcis, ze ty sam, ty sam :D
no sak to je somovyfajčenie v preklade aj autofelácia ale to dokáze velmi malo ludi kunite si linky :sk.wikipedia.org 123456 commons.wikimedia.org
no ja si ho fajcim ale nie pravidelne dam sa do polohy ako keby som isel robit kotrmelec zo zadu a strcim si ho do huby ale neni to moc dobra polha mam 13 a racej by som bol keby mi ho vyfajcila zena/slecna :)
nevidim v tom problem, ja si pravidelne aj serem do huby. Vsetko zavisi na spravnej polohe a ohybnosti tela. Ver tomu, kazdy kto sa tak dokaze prehnut by to robil. Je to prirodzene a priroda to tak zamyslala, inak by sa ludia nerodili s ohybnymi chrbatmi
aha...ja som sem nakukla po dlhom čase a zjavne sa to tu podla tych tem nezmenilo...
lucy,
to asi ano. Mna asi len zaujimaju novinky v tejto oblasti. Preto som sem nakukol.
acdar....aj moj tatko?????? :D
jubenko,
ja uz by som mohol asi byt podla veku aj tvoj tatko.
acdar
musim uznat, ze tvoj prispevok fakt nema chybu. ani nevies, ako si ma rozosmial. myslim to vazne. tak z chuti, na plne hrdlo som sa uz davno nesmiala:) aj naladu mam lepsiu.