Ničí to vzťah!?

Príspevok v téme: Ničí to vzťah!?
syslík 220

čaute myslíte si ,že by sa mali 2 ludia čo su spolu rozprávať o svojich bývalich láskach ,vzťahoch sexoch a pod. podla mna nie lebo v každom človeku je zakorenena určita žiarlivosť a ta po čase môže dospieť k výčitkam ,a výhražkam nadávkam a pod proste si myslím ,že každý vzťah by mal začínať od nuly a nemala by som vešať priatelovi na nos ex záležitost a ani by ma to nezaujimalo čo prežil on je to divne podla vás&, proste zaujima ma pritomnosť a nie to čo bolo. Podla mna ex veci ničia vzžahy hoci boli obyčajné

katkazv

Podľa mňa to záleží na partnerovi. Niekoho to zaujíma a niekoho nie. Nemyslím si ale, že keď to ten druhý vyslovene chce vedieť tak by si mu to mala tajiť. Žijem s priateľom už dlho a moji bývalí ho síce zaujímali, ale úplné detaili (sex) nechcel vedieť.

katkakacka

Ahojky...Záleži na tom či sa chce o tom baviť.....mám priateľa už skoro dva roky...keď sme sa dali do kopy tak to bolo približne 5 - 6 mesiacov po rozchode s byvalím a jeho bývalou....a o tejto téme sme sa porozprávali...a myslím že to bolo aj správne...

sodok

Podla mna je to na psychickej mentalite partnera, bo kazdy clovek ma pravo zacat znovu a ak povie, ze s tym clovekom uz nechce nic mat a mysli to vazne, tak nevidim problem...aj ked moja sucasna ziarli ako svinka, viem to prehryzt a prakticky mi to nevadi...je to proste na cloveku...a kazdy urcite vie odhadnut cloveka, ci sa moze zdoverit s ex, abo radsej pomlcat... H.A.W.K

sonička 11

podla mna by sa taketo veci nemali hovoriť zbytočne mu zo len bude víriť v hlave a váš vzťah nebude plnohodnotný

syslík220

pre korveta: ja som ale nemyslela ,že budem pred ním niečo skrývať len proste načo mu budem hovoriť o svojich bývalých priateloch a to že kedy sme to robili ako sme to robili a že on mi urobil to a že tam sme boli proste načo to má vedieť však to boli pre neho cudzí ludia a chlap musí vedieť že je pre teba jediný v tom danom okamihu a nemyslieť na mynulosť ale to je len moj názor ja to nikomu nevnucujem ale ked ti raz v živote bude vyčítať niečo uvidíš, že ta minulosť sa tam odzrkadlí a bude ti vyčítať aj to čo možno nebolo

korveta

kazdy ktory si nedokaze vazit sameho seba a nieco skriva pred partnerom si dovod na ziarlenie najde treba byt uprimny vlastne komu ak nie priatelovi... ved dobry vstah nemoze fungovat na to ze nieco skrivame.... a v zivote musime konat tak aby sme sa nehambili za to co robime ja ma uz 11 rokov toho isteho partnera a vieme o sebe vsetko aj tie vnutorne obavy a je to oslobodzujuce podelit sa o trapenie a strach a obavy:)

Giovanni

Ja si skor myslim,ze by si mali povedat dvaja vsetko este pred vztahom.Nechcel by som zazit daco take,ze nic si nepovieme o minulosti a nakoniec o par tyzdnou zistim ze moja "priatelka" je najväsia XXX v okolií a ze najdu ludia o nej aj dake xxx fotky na dakej stranke ani nehovorim.Cize podla mna treba vediet aj o minulosti,toto je moj skromny nazor :)

kori

myslim ze take veci by mali ostat tabu. aspon vacsie detaily o takych veciach. ja viem o byvalej priatelke mojho priatela dost vela veci a v porovnani s nou sa citim ako skareda chuderka.. a neviem ci mi moje ego niekedy dovoli sa cez to preniest. dufam ze ano..

kajka01

t333..podla mna u nej skor zohralo rolu ze mala veelmi kratky cas po takom slhom vztahu..ale to je len moj nazor samozrejme