Stretavate sa s ludmi s napr. Pokecu??

anjelik9

ja než som tam začala chodiť tak som sa na to pozerala asi tak to sú normálny že sa stretnú z ľuďmi ktorých ani nepoznajú a nejak som si tam začala písať s babami zo školy ked sme skončili strednú aby sme boli v kontakte a potom sa postupne pridávali cudzí a niektorých ľudí aj keď ich zatiaľ osobne nepoznám mám hrooozne rada a určite keď bude možnosť tak ich spoznať chcem ale zatiaľ poznám len jedného =p

kaciatko7

nie, nestretavam, lebo tam ani nechodim. ale kamaratka asi na 3.pokus tam nasla priatela a dokonca uz budu spolu byvat. tiez asi svetla vynimka. prve 2 pokusy vsak dopadli katastrofalne, vyzor tych chalanov sa ani nezhodoval s fotkami, ani vek, proste bolo to len sklamanie. niekto sice moze krasne a romanticky vypisovat a predsa v skutocnosti moze byt uplne iny. to je pravda, ze nikdy nie je iste, kto je ten dotycny na druhej strane. na zoznamovanie uprednostnujem radsej realny zivot a realne situacie, nie net.

alis_

ja som na sa na pokeci zoznamila s jednym chalanom, ktory ma neskor zoznamil s mojim terajsim priatelom (sme spolu uz 2 roky :)) a sice nie na azete ale tiez na internete som spoznala moju najlepsiu kamaratku. byva sice daleko, ale pravidelne sa stretavame :)

00000000001

tiež som si tam úplnou náhodou našla môjho terajšieho priateľa a už máme spolu naplánovanú budúcnosť (sme spolu už 4 roky)

zdenulka

no ja som sa spoznala svojho dlhorocneho priatela s ktorym planujeme buducnost na pokeci ale to je asi svetla vynimka...

t333

stretavam a osobne si myslim, ze len si pisat s ludmi ktorych ani neuvids je strata casu... nehovorim, ze kazdy s kym si pisem sa aj stretnem. to samozrejme nie... ale len tak tam kecat do vetra... to je blbost podla mna.