Strasna nechut do zivota...

Príspevok v téme: Strasna nechut do zivota...
Dada077902

Mam plne zuby vsetkeho ... seba, skoly, vsetkych okolo mna. Chodim do maturitneho rocnika, stale sedim nad knihami piatky aj soboty a drvim sa matur temy. Je toho stale viac a vic. Nie som na diskoteke ale pri dakom lit diele. ucim sa to . citam si to znova a znova.,.no neviem sa na to sustredit, mam pocit ze to vobec neviem a ze cele je to zbytocne. Nemam s kym chodit von . Skutocne NIe. nemam priatela. Pred mesiacom sa skoncilo nieco co bolo krasne... chyba mi to . Vsetko mi to strasne chyba. viem ze on je s nou .. A ja vsetko robim len tak automaticky. Rano vstanem, idem do skoly, pridem zo skoly idem sa ucit alebo spat ... Stale stale dokolaznova a znova. Nemam ziadne sebavedomie. neustale analyzujem seba, ako posobim na ruhych , co rozpravam ......... casto sa cervenam a mam pocit ze nikam nepatrim . Smejem nikto by nepovedal ako mi v skutocosti je... Nikto ma nechape. mam pocit ze vsetko cov zivote robim robim ZLE!! Vraj nikdy nemame lutovat rozhodnutia co sme v zivote robili lebo vtedy sme to tak chceli ..... Noo.. ja neviem zabudnut..

Ivka0316

Ahojte, tiez mavam dlhsie cas od casu depresie a rozplacem sa ani neviem z coho len sa trazu objavia pocity uzkosti, ze vsetko je zbytocne, ze zivot je len o starostiach, ziadna radost, navyse pocity bezcenosti, vsetko robim zle, som neschopna atd... Uvedomujem si, ze sa to musi niekde vo mne brat, skusala som na neze najst ci nejde o chybajuci nejaky vitamin alebo produkciu hormonu (ci existuje opak hormonu stastia) a natrafila som na clanky o tom ze zdrojom tychto pocitov je nedostatok energie v tretej cakre, nakolko na roznych strankach opisuju viac menej moje pocity. Takze od dnes pracujem na sebe v tomto smere. Kto veciam o energiach neveri a nechce o tom pocut sa ospravedlnujem, ostatnym prikladam odkaz na jeden z clankov www.svetlozeny.sk

hanes

Mam nechud do zivota kdyz jdu do prace doufam ze se neco stane kdyz jdu domu doufam v to same,kdyz si lehnu vedle sve pritelkyne nemam nanic naladu neni semnou zadna rec ale kdyz se dostanu k jine osobe je to jine ale kdyz odejde je to to same nebavi mnne nic uz nekolikrat sem se radil z ostatnima ale nic platne nikdo nevi co nebo cim to je nejaka rada ?

vtak vtrni

koniec, cim uz len by ta zeleznica dokazala pobavit? Tvoj jediny problem je, ze hladas zabavu na nespravnych miestach

koniec

aj tak ste všetci na tom lepšie ako ja, mna akože fakt že nebaví žit všetko sa mi zdá byt nudné a už ma nebaví ani to čo ma dakedy bavilo, už som sa asi polroka nedokázal ani len usmiat, a ešte k tomu aj kopec problémou, jedine čo mi može pomoct je asi len železnica