Ahojte..moj problem je taky,ze asi od pondelka mam pocit svrbenia a palenia vaginy,velmi mi je to neprijemnee:(..co to moze byt????...odvcera sa objavil uz aj vytok, ktory zapacha..nepoznate nejake dobre rady???...poradte mi pls
Pocit svrbenia,vytok..??
sasa dobra rada- chod k doktorovi
Viem Vám poradiť,ozvite na mail: valentina8@azet.sk
no tie kvasinky mozu viest az k zapalu posvy....a nechcite to zazit, odporucam vam....ked som urobila jeden krok tak som zacala plakat, tak to bolelo...v zivote som sa tak hrozne necitila
som si citala ze to moze byt zapal posvy.... noo ano radsej chod kku gynekologovi.. :(
Tak zistila som ze tantum rosa dostat aj u nas v lekarni tak sup do lekarne
Proti svrbeniu si kup v lekarni canesten a opytaj sa na pripravok Tantum Rosa,je to na vyplachovanie vaginy. Desinfikuje to zapal. Mne to velmi pomaha,po dvoch vyplachoch sa ti strati vytok a svrbenie pomocou canestenu prejde tiez. Ja si to kupujem v rakusku neviem ci to dostat u nas ale spytaj sa v lekarni. Usetris si tak navstevu na gynde.100% to pomaha.
kvasinky...chod k doktorovi..jedina overena rada
Ak tvoje problémy pretrvávajú viac ako 3-4dni a/alebo sa ti stav naďalej zhoršuje,tak by som važne doporučila navštíviť svojho gynekológa a začať s liečbou. Podľa tvojho opisu by mohlo íst asi o nejaku pošvovu infekciu. Tu sú najčastejšie príznaky:dlhotrvajúci a nezvyklo silný pošvový výtok, žltavé, či nazelenalé zafarbenie výtoku,značne svrbivý, či pálivý výtok,hrudkovitý, či spenený charakter výtoku,zapachajúci výtok, často zvýraznený zápach po pohlavnom styku,výtok, ktorý sprevádzajú bolesti v podbruší,výtok, ktorý je sprevádzaný potiažami pri močení,výtok, ktorý je spätý bolestivým pohlavným stykom,výtok, ktorý je spojený so zvýšenou telesnou teplotou. Takže radšej šup šup k lekarovi, nech je zasa všetko v poriadku, tak ako má (: