BOZE MOJ POMOZTE JA UZ NEVLADZEM MOJ NOVY SEF JE TAK... NO NEVLADZEM MAM POCIT ZE NAM TO VZAJOMNE ISKRI A ASI JE TO LEN OTAZKA CASU KEDY SPACHAM NEVERU.... AKO TO DOSTAT Z HLAVY .. PORADTE.. FAKT JE VELMI VELMI...
Mam chut na sefa :)
samotna pritazlivost ci uz psychicka alebo fyzicka nieje nevera ale pritazlvost samozrejme od tad po tad
myslim ze to je tak ze sa boji ze neovladne svoje pudy ako to je naozaj vie asi iba ona
btw ked si to tak zoberies samotna vernost je umelo vytvarana nasou spolocnostou ( nehovorim ze to je nespravne mne to tak vyhovuje ;-) )
niekde v asii je nejaky narod ( neviem ci je kocovny alebo co ) kde to funguje tak ze kazdy moze s kazdym deti vychovaju surodenci a funguju
Korveta napisala:"NO NEVLADZEM MAM POCIT ZE NAM TO VZAJOMNE ISKRI A ASI JE TO LEN OTAZKA CASU KEDY SPACHAM NEVERU..."
Cize asi tak nejak...z toho vychadzam ja, neviem z coho KORVETA. Ak z lasky ku svojmu partnerovi, bude tomu musiet celit a ak z vasne k sefovi, tomu sa tiez len tak nevyhne nahovaranim si, ze vsak to este nie je nevera. Zachvilu nebude nevera ani sex s nim raz do tyzdna, lebo lubi svojho partnera predsa, nie?
Niekto....ok beriem tvoj nazor....ale ona tu pise..o inej pritazlivosti ako si myslis......aj ja mam priatelku ktoru lubim..a pozriem sa na ine dievca..a len obdivujem jej krasu a idem dalej....ale to je uplne nieco ine...ona by sa s nim bezvahania vyspala....tak plne suhlasim s nazorom....lily
Lily Tomajdo23
nesuhlasim
To ze muza / zenu pritahuje opacne pohlavie je uplne prirodzene a normalne a nema z laskou nic spolocne a samotna pritazlivost nieje nevera ked to zajde dalej je to uz o niecom inom
a ak sa nemyslim tak psyychicka nevera by bola keby sa zamilovala do svojho sefa
Podla mna je to uz jedno, kedy spachas fyzicku neveru, lebo psychicky uz neverna si.
Podla mna su to voloviny aby menila pracu..a naviac Korveta......na co si potom so svojim priatelom,ked ta laka druhy.........Pokial by si skutocne milovala priatela..tak by ta myslienka na neakeho debila ani nenapadla
:))
Priatelke sa stalo to iste ... No skor, nez by k niecomu doslo, vymenila zamestananie - a tak si zachranila rodinu ...