ahojte,
mam taky problem o ktorom uz dlhsie uvazujem. dole mi z posvy nieco trci, je to akoby nejaky kus koze alebo co. som este panna, bola som viackrat u gynekologa a aj ked som im povedala o vytoku, ani jeden z nich ma nevysetril co sa mi zda z ich strany nezodpovedne. s priatelom sme sex skusali uz viackrat a ani jeden raz sa do mna nemohol dostat aj ked sme skusali rozne polohy, bola som uvolnena, podotykam ze som z toho vobec nemala strach, raz sme skusali aj trochu alkoholu (nemyslim tym ze sme sa opili) ale proste trochu na uvolnenie,ze to mozno nieco spravi. davala som si pod zadok vankus. bolo to nieco hrozne, proste akoby som sa vobec nemohla ani trochu tam dole otvorit. mala som aj pocit ze mi to tam zavadza. preto sa chcem opytat ci ma niekto potuchy co by to mohlo byt, ci je to normalne. prosim o hlupe poznamky ma usetrite. vopred dakujem:)
Prosim o radu ohladne posvy
zivotaosud, teoria by to bola keby sa to naozaj nestalo ale bohužial stalo a nemala ho posunutý ale zakrivený, tak ked čítaš čitaj pozorne.
no len by ma hlavne zaujimalo co mi to tam trci..to bola vlastne hlavna otazka:D
no len to je to ze uz som bola u 3 a kazdy sa na mna vykaslal..cize mi to je uz divne
pocual som otom ze tam nemala zena vchod ...ale ze ho mala posunuty zaujimava teoria
matka, radšej zmen doktora a začni od znova, ved dnes možeš zmenit doktora zo dna na den lebo aj ked sa s ním vyhádaš bude sa na teba pozerat krivými očami...a držím palce, určite to dobre dopadne.
aluska
neni som hlupa aby som nevedela ze vytok ma kazda zena, ale ked ma uz trapi nejake tie mesiace hrudkovity vytok ktory navyse aj dost smrdi tak by mu hadam neodpadla ruka keby mi zoberie vzorku-to sa predsa da aj ked som panna. kamaratka bola tiez panna a vyliecil jej to. hadam keby mam problemy s vytokom tak nebude gynekolog cakat kym si najdem priatela a ten ma odpani a potom by ma vysetril. nie? navyse mavam poslednu dobu okrem tohto vytoku este jeden vytok ktory zo mna zrazu vytecie, nesmrdi, je taky skoro bezfarebny ale je ho hrozne moc. az mam obcas pocit ze som dostala menzes. takze tak.
katka1111 diky, zajdem na gyndu a vynadam im:) nech ma poriadne vysetria
myslím si že by si mala zmeniť gynekologa...celkom určite...
budeš v pohode...prajem veľa šťastia
no mne to nepride nezodpovedne...ved vytok je bezna vec pokym nemas svrbenie, bolesti a pod...ved preto sa pouzivaju intimky a ver mi, pouziva ich strasne vela zien...a co ti ma vysetrovat ked si panna? to ze ta vysetri cez konecnik to mu o tvojom vytoku nic nepovie...takze asi tak...
teda nie len vchod ale celé vnútro pošvy-pre upresnenie
mata, moja sesternica mala podobný problém ale velmi davno, takže ti to len skopčím:
mala údajne zakrivený vchod do pošvy a tak isto nemohla mat pohlavný styk, jej problém vyriešila operácia, asi by bolo vhodné keby si podstúpila sono vyšetrenie.