Ahojte:).. tak.. chudnem uz dlhsiu dobu na zaciatku chudnutia som mala nieco okolo 85 kil.. odvtedy som schudla na 62 ... cize teraz mam 62 kg... chudnem stale... ale stale mam tucne brucho..sice som schudla aj z brucha dost cm.. ale este stale ho mam velke a ovisnute:(.. pritom aj cvicim ale neviem sa dockat kedy mi to brucho zmizne..ak vobec zmizne:(.. moj ciel je 56 kg... myslite ze sa mi to brucho este podari zmensit? :(.. prosiim..som zufalaa
chudnutie-velke brucho
Ahojte ja važim 59 kil a potrebujem za mesiac zhodit z bruska 3 kila, poradte ako a hlavne rychlo to dosiahnem
aj ja mam brucho
FAKTY- BRUŠÁKY SA NEROBIA V POSILOVNI ALE V KUCHYNI, MOŽETE SPRAVIŤ 500 CVIKOV NA BRUCHO A NEJAKÝ ROZDIEL UVIDÍTE MOŽNO O ROK.POKIAĽ CHCETE MAŤ VIDITEĽNE SVALY NA BRUCHU, MUSÍŤE DOSTAŤ TELESNÝ TUK POD 12%(ŽENY) A 8%(MUŽI). NEVRAVÍM, ŽE CVIČENIE JE ZLÉ, SPEVNENÉ BRUŠNÉ SVALY PODPORUJÚ CHRBTICU. AK CHCETE VEDIEŤ VIAC POZRITE SI NÁŠ WEB.
web: -odkaz odstránený-
pe vybrati jedneho balenia HB mam problemy s travenim lepku aj laktozy...super dieta...lekar mi poradil, aby som dotycnu lady z HB zazalovala...vraj dosvedci..
tak toto je fakt vrchol...radsej nepustia odoslat prispevok ak je nevhodny....
nuriah a laskavec, neviete o čom rozprávate ! Ja som s Herbalife schudla 12 kg, a každému to odporúčam. Vyskúšala som všetky diety a len s Herbalife som naozaj schudla. Sa už zobudte.
boze...dokedy budu ti \"Herbalifovci\" otravovat????
las :
na jednom fore ta vymazali,bo si zavadzal !!!mohli by aj tu !!!
tam si oxidoval pod menom laco,heš-heš LACO