lubrigačný+pharmatex

AdamKrt

Ako som pocul vysvetlenie, ak sa da do vnutra gel na vodnej baze, ten vraj nenici ucinok Pharmatexu, ale sposobuje klzkejsie prostredie pre spermie a pharmatex ma spermie brzdit. Cize nepiamo, nie zeby to neutralizoval, ale moze znefunkcnovat ucinok. Vraj...

KIKA88

Si si istý, že gél neničí účinky pharmatexu? lebo aj ja som si to myslela, ale niektorí tu píšu, že sa gél ničí účinky

hihihahahihi

v žiadnom prípade voda neničí účinky pharmatexu !!!!!
šak aj v návode je napísané že po ejakulovaní partnera do partnerky sa nesmie žena umyť MYDLOM .. ale umyť čistou vodou sa môže !!!
takže v klude ten lubrikačný :) .. a vôbec, aj to by sa tam písalo keby sa nemohol kombinovať

AdamKrt

Kedze sa mi zdalo, ze po case aj Pharmatex nemaze, vysche - tak obcas ten natiahnuty kondom ponorim do vody, alebo nan naplujem. Nici to ucinok ?

Ved aj zenska ejakulacia je mokra. Doteraz som to povazoval za bezpecnu metodu. Gel som pouzivat nechcel, ale o Pharmatexe sa nepise, ze by ho sliny, ci voda neutralizovali. Ved to by nemohol nikto predtym ani pit, ci mat oralny sex /napr. cez gumu/.

dsaasdds

co je to normalny? Vacsina lubirkacnych je na vodnej baze takze ucinok nici. Kup si silikonovy olej vhodny pre pouzitie s kondomom ak chces lubrikovat a nenici pharma-.

AdamKrt

Naco chces lubrikant, ked mas Pharmatex ? Nicis tym ten Pharmatex a naviac, sam Pharmatex lubrikuje poriadne. Ak nestacia cipky, pouzi Pharmatex krem...