ahojte chodím do 9triedy nadmerne..ale fakt nadmerne!!!sa potím pod pazuchami.Aby ste si vedeli predstaviť ako.tak ten kruh od potu ma polomer asi 7cm.Hambím sa v škole prihlásiť.lebo by som rada vyhla trápnym hláškam mojich nezrelých spolužiakov.Ludia musím sa obmedzovať v oblečení.nemožem mať sivé tričká.lebo na tých to stráášne vidno..nepomáhajú dezodoranty prekrijú.iba pach.ale aj tak som pod pazuchami nonstop mokrá.Pomožte k ednokrinologovi nepôjdemlebo predsa dospievam u lekára to budem riešiť až v 18a ták...pomôžte mi...niečo overené proti poteniu,nejaký prípravook?Ludia neviete si predstaviť aké to je.je to nesmierne nepríjemne a som zúfalááááá:(prosím poradte
Nadmerné potenié.som zúfalá
Driclor je nieco ako gulickovy antiperspirant. Davas si ho v noci, rano si ho zmyjes.. On ti vlasnte stiahne potne zlazy, cize sa nebudes potit...
zuzana a co to je ten driclor? nejaky gel?
ahoj, skus pit dvakrat denne salviovy caj ten je proti poteniu.necakaj vsak zazraky na prvy krat musi sa pit pravidelne taky mesiac.
Ahoj baby,
aj ja som mala podobny problem, skocte do lekarne a kupte si Driclor, stoji okolo 200 korun a vydrzi aj rok...
veronika aj ja chodim do deviatej triedy a aj ja sa nadmerne potim....nossim len dve tricka do skoly na ktorych nie je vidno tie flaky. spoluiaci sa mi velmi smeju a je to fakkt tazke a neprijemne. tiez sa nikdy nehlasim aj ked na to mam. takze ta uplne chapem....:(