Ahojte,
poculi ste uz o fitku s nazvom Fit curves? Jedno sa nachadza v Saratove. Chcela by som vediet ake mate s tymto cvicenim skusenosti a ak nahodou chodite do toho v saratove aky tam maju pristup k ludom a ako to vychadza cenovo. Vyzera to celkom zaujimavo. Co poviete?
Fit curves
ahojte ja chodim do fitcurves do trnavy, a ano je to sice celkom drahe, ale schudla som uz 25,5kg. je to tam sice mensie nez v blave ale je tam velmi dobra atmosfera, a aj ked je odporucana polhodina cvicenia, nechaju ma kludne cvicit aj dve hodiny v kuse. alebo mozem prist aj trikrat denne, ako sa tu spominalo, poplatok mesacny aj vstupny je sice vyssi ale zato tam mozem byt aj furt. tak odporucam, kto chce naozaj schudnut, staci sa naucit ake temto a zataz vam tam vyhovuje a ide to ako po masle
Ahojte
Tiez som jeden cas chodila cvicit do fit curves. Pacilo sa mi tam, ale po case som jednoducho potrebovala nejaku zmenu. A teraz som objavila nieco podobne kde sa mi to paci ovela viac. Fitko sa vola Contours a pre mna je tam celkovo lepsia atmosfera a maju aj lepsie nastavene podmienky. Neplatila som ani ziaden registracny poplatok. proste super
ahojte baby ja som z Petrzalky,a neviete mi poradit kde by sa to mohlo nachadzat,VOPRED DAKUJEM.
caute, podla mna je FitCurves dost dobre aj cena je OK, mozes tam chodit kolko chces a platis 29 Eur na mesiac, malo by sa podla toho co hovoria chodit min 3x do tyzdna...takze ked sa to prerata na hodiny - lacnejsie som nenasla. Je fakt, ze sa tam plati vstupny poplatok, ale beriem to tak, ze aspon ta tam nemaju uplne v pazi ako v inych fitkach ale ta meraju, vazia, civicia a povzbudzuju, teda aspon v Ruzinove.
Vyhovuje mi aj to, ze cvicenie trva 30 min ak nechces cvicit dlhsie. Kto chce schudnut musi urcite upravit aj stravu, ale podla mna to pomaha a ja to vidim hlavne na rukach a stehnach tak sa tesim.
ahojte baby, chcem sa opytat, ak som zaregistrovana v petrzalke, mozem ist cvicit napr aj do ruzinova? maju to medzi sebou púrepojene? a neviete v akych hodinach je to v ruzinove otvorene?
mhje to strašne drahé , baby čo bláznite ?
Ahojte. V Pezinku tiez otvorili cvicenie Fit Curves, ale vola sa to Womenline. Bola som uz 4x a som velmi spokojna. Mozem len odporucit.Ak ma niekto zaujem o tom pokecat, kludne sa mi moze ozvat na mail hrianocka@centrum.sk
Zacala som chodit do Fit Curves.Je to naozaj fajn.Akurat kazda v prispevku zabudne napisat, ze pri vstupe zaplati 88.50eur. A potom kazdy mesiac este 29 eur ak si predplatite - date prikaz na uhradu na cely rok a ak nie, budete kazdy mesiac platit 40 eur.Ak mate chore decko , ste na dovolenke to je fuk.
Inac ani uz poriadne neviem za co sa platilo tych 88.50 Eur.Takze vas tento rocny pobyt bude stat bud 436.50 eur alebo 628.50 eur.T.j. bud 13095 Sk alebo 18.855 Sk.