Mam problem s tvarou.Momentalne mam problem s kruhami pod ocami a mam este taky cerveny pasik nad hornou perou (uz to moc nieje vidno ale stale je tam).A este mam dost svetlu plet takze je to vidno a potrebujem poradit s make-up ako to zakryt.Neviete mi poradit? Este nikdy som si nic nedaval na plet ale teraz to potrebujem.Za vsetky prispevky dakujem
chlapci a make-up ? potrebujem poradit
nedavaj si make up, ten je viditelny, skus od Diora farebny hadratacny krem, stoji okolo 1200, ale vyzeras uplne prirodzene, ako by si bol opaleny
alebo si zmiesaj v dlani trochu kremu so samoopalovacim a dobre si to porozotieraj na tvari
veronika si zlata ale nevies mi poradit niejaky druh make-up,znacku alebo nieco take alebo ci nevies na niejak stranke druhy make-upOV lebo ja som to nikdy nemal na tvari vobec sa v tom nevyznam.dakujem
chalani nebojte sa make-upu ja môjho brata pravidelne upravujem ked niekam ideme ma obcas problem s ake takze trosku spravneho make-upu alebo korektoru , trosku tvar prepudrovat aby sa neleska mastnotou a je to super. len treba zvolit spravny odtien a potom nezabudnut aj odli cit :)))
Spytaj sa ruzoveho Radka do papuciek, ten s tym ma skusenost. www.zdravie.sk