ZDRAVIM MAM PROBLEM TRPIM CASTYMI KVASINKOVYMI INFEKCIAMI V OBLASTI POSVY MAM LEN 21 ROKOV.KVASINKY MI TRVAJU UZ 3 TYZDNE + TYZDEN MENSTRUACIA DO TERAZ SOM VIEDLA NORMALNY SEX ZIVOT NO ,,VDAKA,,TOMUTO NEMOZEM (PARTNER JE ZDRAVY NA 100%) JA TO MAM Z HAK CO SOM BRALA A HNED SOM AJ PRESTALA KOLI TOMUTO NO PROBLEMY NEZMIZLY. POTREBUJEM SA NEJAKO STRAVOVAT INAK UZ 3 TYZDNE NEJEM NIAKE SLADKOSTI NECUKRIM NEPOJDEM SLADKE VEDY NIC....NEJEM TUCNE NIC...POTREBUJEM SI OBNOVIT VNUTORNE PROSTREDIE ABY TIE ZARODKY KVASINIEK ZMIZLI. PROBLEM JE V TOM ZE PROTIKVASINKOVU DIETU NEMOZEM PRETOZE MOJA MAMA MA DOST DOHLAD NAD MOJIM STRAVOVANIM A NEMOZEM SI DOVOLIT NEJEST TAKMER NEVIE ANI ZE MAM KVASINKY PRETOZE SI MYSLI ZE TO MAVAJU LEN SLAPKY (STARA SKOLA) PORADITE MI NEJAKE TRIKY NA TO ABY SA MI OBNOVILO PROSTREDIE ALEBO ABY MI KVASINKY ZMIZLI? NEMOZEM SI ANI DOVOLIT TIE PREPARATY Z LEKARNE CANDIVAC ANI INE ,,VITAMINY,, DAKUJEM..:( SOM ZUFALA
AKO PODPORIT IMUNITU A VNUTORNE PROSTREDIE CRIEV KED MAVAM VELA KVASINIEK???
ja by som ti rada poradila ale uz neviem co ine by som ti poradila..
vies preto ti hovorim chod k doktorovi,mozno ti da nejake lieky, za par korun, mama sa to ani nedozvie..
vravim ti to preto lebo ja som sa svojou nezodpovednostou dostala az k takemu zapalu, ze ked som urobila jeden krok, tak som zacala plakat...a nechci to zazit fakt...a isla som k dr...dal mi hned dovnutra nejaky gel aby sa mi ulavilo, dal mi lieky nizoral( asi za 50 sk) a za 2 dni som ani nevedela ze som mala problem ...odvtedy som ani raz nemala problem, predtym stale...a to este aj berem teraz hak a vobec nic (zaklopem si pre istotu)..
ked som bola naposledy pri dr spravil mi vyter a vysledok bol taky ze su tam ojedinele...ale mna to tak svrbelo ze az...to aky mame s mamou vztah neriesme prosim pytala som sa na iny problem proste za nou s tym ist nemozem a podla toho sa musim zariadit...:( co sa tyka priatela fakt vravim ze my spolu ani uz nespavame cize nechapem ako by som to mala mat od neho...a co sa tyka canestenu ten mi uz nepomaha ja som si do teraz kupovala fungicigyn co je ako dost silne a uz ani to nic...
canesten si nemozes kupit?stoji asi 50 sk a aj menej.z toho neskrachujes si myslim
tak si kup probio jogurty...tie si nemozes kupit?
a kto hovori ze ta podvadza...tak ako to moze zena chytiti na nejakych nie 100% cistych hajzloch alebo hocikde tak isto moze aj chlap
a ked mas 3 tyzdne kvasinky preco nejdes k doktorovi?ty chces mat zapal len preto ze si nezodpovedna?
a preco to mame nevysvetlis?sa budes koli nej trapit a este horsie si urobis?preboha ja som mala kvasinky aj ked som mala 13 rokov a to som ani nevdela ze sex existuje tak co tak jej to vysvetlit ze to ma skoro kazda zena?to mate aky vztah?
to ked mas 3 tyzdne tak to musis mat inak vela kvasiniek v tele...takze chod k doktorovi
proste ked poviem ze si nemozem kupovat v lekarni lieky na to tak mi prosiim nepiste ze si ich mam kupit nemam na to peniaze... :´-(
a druha vec partner je cisty to mi verte nepodvazda ma a bol prelieceny vela x a dr nas uistil ze on to nema a ked s partnerom nespavam tak asi by som to od neho ako mohla dostat nevies?....viem co pisem tak prosim citajte porozne som strasne zufala uz...:(
urcite nejake probio tabletky...o obnovuje mikrofloru a nielen v crevach...taktiez mi doktorka povedala ze si mam kludne kupit cisty probio jogurt, nesladeny a namocit do toho tampon a zaviest si to....fakt to pomaha!!!!!!!!!!!
a ze je priatel zdravy to ako vies? to nevies ze chlapi su prenasaci kvasiniek ale im sa kvasinky neprejavuju? taze skus preliecit partnera aj ked navonok nic nema..kup mu canesten
* NECUKRIM CAJ, NEPIJEM SLADKE VODY = oprava pretoze som pisala narychlo prepacte