AKO PODPORIT IMUNITU A VNUTORNE PROSTREDIE CRIEV KED MAVAM VELA KVASINIEK???

Príspevok v téme: AKO PODPORIT IMUNITU A VNUTORNE PROSTREDIE CRIEV KED MAVAM VELA KVASINIEK???
ursula222

ZDRAVIM MAM PROBLEM TRPIM CASTYMI KVASINKOVYMI INFEKCIAMI V OBLASTI POSVY MAM LEN 21 ROKOV.KVASINKY MI TRVAJU UZ 3 TYZDNE + TYZDEN MENSTRUACIA DO TERAZ SOM VIEDLA NORMALNY SEX ZIVOT NO ,,VDAKA,,TOMUTO NEMOZEM (PARTNER JE ZDRAVY NA 100%) JA TO MAM Z HAK CO SOM BRALA A HNED SOM AJ PRESTALA KOLI TOMUTO NO PROBLEMY NEZMIZLY. POTREBUJEM SA NEJAKO STRAVOVAT INAK UZ 3 TYZDNE NEJEM NIAKE SLADKOSTI NECUKRIM NEPOJDEM SLADKE VEDY NIC....NEJEM TUCNE NIC...POTREBUJEM SI OBNOVIT VNUTORNE PROSTREDIE ABY TIE ZARODKY KVASINIEK ZMIZLI. PROBLEM JE V TOM ZE PROTIKVASINKOVU DIETU NEMOZEM PRETOZE MOJA MAMA MA DOST DOHLAD NAD MOJIM STRAVOVANIM A NEMOZEM SI DOVOLIT NEJEST TAKMER NEVIE ANI ZE MAM KVASINKY PRETOZE SI MYSLI ZE TO MAVAJU LEN SLAPKY (STARA SKOLA) PORADITE MI NEJAKE TRIKY NA TO ABY SA MI OBNOVILO PROSTREDIE ALEBO ABY MI KVASINKY ZMIZLI? NEMOZEM SI ANI DOVOLIT TIE PREPARATY Z LEKARNE CANDIVAC ANI INE ,,VITAMINY,, DAKUJEM..:( SOM ZUFALA

aluska

ursula pochop jednu vec...ty ze prestanes teraz jest sladke a podobne to je len prevencia...to je super ale ked mas uz kvasinky 3 tyzdne tak to ti nepomoze, ty to musis liecit a len upravou stravy sa to bohuzial neda...ty mas tie kvasinky uz rozsirene a teda poriadne ked ich mas 3 tyzdne, ved ja som uz po tyzdni umierala...

- mira

Ak neješ žiadne sladkosti a nič v čom je cukor, skús ešte vylúčiť ovocie. Načas ho vylúč úplne. vrátane ovocných nápojov a štiav. po zlepšení uvidíš, koľko ovocia si môžeš dovoliť, radšej menej.
Mäso jedávaj radšej rybacie, ak môžeš mamu presvedčiť. Dočasne vyraď i prekyseľujúce povzbudzujúce látky ako napr, káva. Zásadotvorná je zelenina, nemusí byť surová.

Meena

Ja mam jednoznacnu odpoved. Aj z vlastnej skusenosti a aj zo skusenosti mojho okolia. PROBIOTIKA. Na mna posobia najlepsie "Lactoflor", ale dobre su aj "Probiofix", len su drahsie. Uzivam to pol roka a nevyriesili sa mi len tieto problemy, ale zmizol mi aj atopicky ekzem. Zo zaciatku som brala 2 x 1, teraz uz len 1 x za den. Skus, nic za to nedas.

ursula222

a by som aj sla ku nemu ale ja som cely tyzden mimo domova ( skola) a nemozem proste ist len tak...ja viem budem si musiet najst ten cas....zajtra bezim do lekarne nech mi daco daju a skusim ten jogurt dnuka...:(