Dobry den,
Tieto dni som ocakavala prichod menstruacie.. po 4 dnoch omeskania som mala na nohavickach flak. Neviem ci to bola krvava skvrna, alebo ci to bolo len nejake spinenie, no mam strach. Nemam ziadne bolesti a menstruacia mi obycajne trva 6 dni. Nieco take sa mi nestalo a chcela by som vediet preco sa mi normalna menstruacia nedostavila.. Mam 17 rokov, antikoncepciu som nikdy nebrala, menstruaciu mam skoro pravidelne a ani podozrenie z tehotenstva nemam.. Moze to byt nejaky zdravotny problem? + chcela by som sa opytat, ci pocas menstruacie je mozne robit tehotensky test.
Ak odpisete, vopred dakujem.
Slabá menštruácia
Dobre, dakujem.
ale ty nechpes o com ti rozpravam? mozes byt uplne zdrava mozes mat stres, mozes byt tehotna, mozes to mat z antibiotik, mozes mat nejaky vntorny zapal, geneticku poruchu o ktorej ani nevies, hormonalnu poruchu a tisic dalsich veci..ale tu ti to nikdo nepovie, povie ti to len doktor
a stava sa to asi 90% bab ze im obcas menzes meska aj ked ho maju pravidelny
ale sak ked mi neveris ta dobre..tvoj problem...clovek sa snazi poradit a este ho tu zjebu...lebo toto forum nenahradza vysetrenia, ako si mnohi myslia a potm sa stazuju ze su chori
ok, ok... Ja sa odpovede na svoje otazky nedozviem. To, ze treba ist k doktorovi a pod. veci mne vraviet nemusis.. Ma to zaujima a chcem vediet ci sa to uz stalo niekomu, co to moze byt.. Momentalne nemam cas ist k lekarovi, ci poradit sa s niekym.. A chcem vediet, ze to nemusi byt hned naznak tehotenstva a ak to bol/je menzes ci da sa spravit tehotensky test pocas toho..
a pokym ste mali kondom a nepraskol (co by si si urcite vsimla a aj by si to citila) tak si zarucene neni tehtona..lebo pokial viem spermie nevedia vyskakovat ze by same vyskocili a zamerne ta oplodnili
ah.. no nemam podozrenie, ale sex som mala a stat sa moze vselico...a ked ocakavam menstruaciu, ktora meska a nakoniec ju mam taku slabu, tak zacnem asi uvazovat nad vsetkymi moznostami co to moze byt....
ja nechapem jednu vec...preco sa taketo veci pytate tu? typu som chora, som tehotna a pod:...my to mame ako vediet?my sme neni doktori a ani keby toto povies doktorovi tak ti povie ze nevie...lebo ta najprv musi VYSETRIT...mozno to nic neni, mozno mas nieco s hormonmi a mozno mas vazny zdravotny problem...ale nespoliehaj sa na to co tu ludia pisu a chod k doktorovi preboha..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a naco si chces robit test ked nemas podozrenie ze si tehotna?to nechapem
No tak preto, lebo niesom si ista ci to je menzes.. Uz pred 4 dnami som ocakavala menstruaciu a dnes som mala nieco co neviem definovat.. tak preto sa pytam, ci mozem si spravit tehotensky test aj ked to je nahodou menzes.. ci to neako neovplyvni vysledok
A mam otazocku ja, ze naco by si si chcela robit tehotensky test pocas menzesu?:))...test sa robi vtedy, ked menzes meska...