SLABA MENSTRUACIA

Príspevok v téme: SLABA MENSTRUACIA
alexxxa

Dobry den,
Tieto dni som ocakavala prichod menstruacie.. po 4 dnoch omeskania som mala na nohavickach flak. Neviem ci to bola krvava skvrna, alebo ci to bolo len nejake spinenie, no mam strach. Nemam ziadne bolesti a menstruacia mi obycajne trva 6 dni. Nieco take sa mi nestalo a chcela by som vediet preco sa mi normalna menstruacia nedostavila.. Mam 17 rokov, antikoncepciu som nikdy nebrala, menstruaciu mam skoro pravidelne a ani podozrenie z tehotenstva nemam.. Moze to byt nejaky zdravotny problem? + chcela by som sa opytat, ci pocas menstruacie je mozne robit tehotensky test.
Ak odpisete, vopred dakujem.

liliaaaa

ja mam tioez slabbu teraz .. meskala mi asi 5 ci 6 dnii .. ale aj tak mi nechodiavju etse pravidelne.. ale obavala som sa ze co akby som bola tehotna .. ale dstala som kramy siiice slabe ale mam.. viem ze ich mzem mat aj ked som tehotna ale nad tym neuvazujem uz lebo mi stoh skro preplo.... z tej myslienky.. takze je to asi normalne..

aluska

tiez sa pytam: ked si neni tehotna tak naco chces test?a inak my sme neni doktori, mouno mas nejaky problem, mozno nie..chod k doktorovi..a ked nechces ist k doktorovi, tak bohuzial...inak sa to nedozvies

...123...

to s tym spinenim zvykne aj mne ze nemam normalne kramy ale to asi iba 2 dni a tiez iba tak strasne malo krvi mi ide...neviem preco ale mama hovori ze je to ok ze to nic neni ze to nevadi