Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Program s priateľom s priateľkou - som maximálne bez fantázie

Príspevok v téme: Program s priateľom s priateľkou - som maximálne bez fantázie
Kimuša

Ahojte.
Poradte mi prosím kam by ste vyšli s priatelom/kou . Lebo ja s tým svojím stále chodím len na kávičky, do kina, do parku sa prejsť...už ma to neúnosne nudí. Jasné že mu to nepoviem lebo viem že by sa urazil(hlúpa povaha). Nebývame spolu takže spoločná večera je neprípustná.
No ja neviem, nič ma nenapadá chcela by som niečo originálne ale ..hoc ako sa snažím...neviem...myslela som na rôzne výstavy a tak ale to v meste v ktorom sme nie je možné a stretneme sa najbližšie tento piatok ku večeru pretože on príde z práce a ja zo školy. Takže..áno časové obmedzenie..no..naozaj...aký program by ste vy vymysleli?niečo pekné, nezabudnutelné...hm...

Ďakujem...

Kundator

Ja napríklad s frajerkou chodím na poľovačku, keď je pekné počasie. Keď je pochmúrno robíme dobrovoľnícke práve na informáciach v tescu....

Kundator

Ja napríklad s frajerkou chodím na poľovačku, keď je pekné počasie. Keď je pochmúrno robíme dobrovoľnícke práve na informáciach v tescu....

Viksx

zhulte sa,:Da pozrite si nejaký dobrý film..u njekoho z vás.. bude zábava ,, aj romantika teplo a hocičo :D:D :D xD

leeerka

jj, mary anne, dveste vyrocie.. citali sme to tam ... aj ja by som tam prato rada sla buduci rok,ale asi to nevyjde .. nevadi.. ale som rada, ze som to aspon raz zazila :) a mozno zase inokedy :D

leeerka

mary-anne, tak mas pravdu, je tam senuacne, my mame tiez priamo v mnichove znamych a taksito aj v jednej dedinke nedaleko..asi cca 20minut odtial, takze sme si mohli vybrat kde shceme byt..a dufam, ze sa tam este kuknem niekedy..buduci rok je 200vyrocie zalozenia tohto festu :)

0vecka

no nevim si myslim ze niekto kto si da raz za mesiac nejake to pivecko ma mensiu sancu byt alkoholikom ako takyto odporca raz si da zachuti a je v tom :)

mary-anne

jasne, ten Oktoberfest je super, senzacny!! ja som tam bola tiez, sice nie tento rok. nejako sa mi nepodarilo :(
zije mi tam sestra, priamo v Mnichove.
to sa oplati vidiet, zazit, aspon raz v zivote:DD

AdamKrt

Ist do restauracie, galerie, muzeum. Vylet na horu. Ist na chatu, stanovacku. Zahrat si tenis, squash, bedbinton, karty ci clovece nehnevaj sa :)

Urobit si seriu fotografii, alebo umelecke foto.

Ist na nejaku akciu, kde sa vyucuje kuchtenie. Boli napr. akcie, kde ukazovali pecenie chleba.

Alebo ist na ryby, pripadne hubarcenie. Ist na motokary. Upiect nieco spolu, ci len pre toho druheho. Pomoct s niecim, co druhemu ulahci zivot, alebo pracu. Staci ?

leeerka

to bola taka trosku sranda z mojej strany, ...oktoberfest je v Mnichove, v Nemecku, aby som ti to upresnila a kona sa uz od soboty, cize od 19.9.09 a trva dva tyzdne v kuse ... vela piva, kolotocov, sladkosti, jedla a inych veci ... :-) ale oplati sa to vidiet ... v pondelok som odtial prisla