Krv mimo menstruacie

Príspevok v téme: Krv mimo menstruacie
co to je?:/

Ahojte... stala sa mi taka vec ze dneska som nasla na nohavickach krv a dost jej bolo ale zase nie az tak ako pri menstruacii, tú som mala pred 2 tyzdnami cca takze nemoze to byt ono ze tak skoro, ani brucho ma neboli, antiku neberiem , pouzivam pharmatex a naposledy som mala styk v piatok ... neviete co to moze byt ?:/

tina12345

Asi pred týžnom mi skončila menštruácia a dnes som mala mierne bolesti ako pri menštruácii a spustila sa mi ku veceru pri cikaní krv ako pri cca tretom dni menštruácie... poradíte mi či to môže byť vážne?

jajkafr

Misenka
zájdi čím skôr k lekárke neviem prečo s takým problémom píšeš na tomto fóre a neutekáš hneď k lekárke? tu ti nikto nepomôže pretože to treba vyšetriť a cez net to nejde...

Misenka309

to neni zapal mocovych ciest..to uz som mala a bola to bolest....idemna potrebu a mam krv ale na nohavickach vobec

janab

Ak sa objaví krvácanie mimo mesačného krvácania, tak by sa to malo vyšetriť. V polovici cyklu (teda asi 15 dní po menzesi) môže ísť o ovulačné "špinenie", avšak určite nie krvácanie...to špinenie môže trvať 1-2 dní, viac určite nie...takže ak to máte viac dní, určite sa dať vyšetriť..

Misenka309

Dobrý večer ja mám taky problém..ráno osm sa zobudila a cikam a krv...menzes som mala pred 2 tyzdnami....v noci som sa zobuila na cikanie a mam stale pocit ze sa mi da znova na potrebu..čo to znamená?