Ako by ste definovali respektive vysvetlili tento termin?
V com sa lisia ti co ju maju a ti co ju nemaju?
Za odp. dakujem.
CHARIZMA
Charizma sa vsak moze stat aj velmi nebezpecnou ked prerastie do politickeho alebo nabozenskeho fanatizmu. Nacizmus, komunizmus a niektore niektore nabozenstva nam to potvrdzuju.
sofija: To je sarm, ale nie charizma.
Charizma je to co mal napr. Frère Roger Schutz z Taizé, www.taize.fr Madame Lotti z Abidjanu. www.lottilatrous.ch
nieco co pritahuje davy.
presne mam takych ucitelov asi 4 na skole ... maju okolo 35-40 rokov,ani vela vlasov nemaju ale ty kokos ked nieco povedia tak ides odpadnut,alebo staci ked sa na teba pozrie ...jednoducho nieco z nich vyzaruje co ich robi atraktivnymi aspon podla mna :)
Prepac ale ja si myslim, ze ak niekto ma charizmu tak to citia vsetci - presne ako napriklad Lasica.A taktiez som sa stretol ze napr chalana opisovali baby slovami -nieco z neho vyzaruje.
nie yago nemylim si to s laskou. charizmaticky muz nie je pre kazdeho charizmaticky-ale urcite je to vyzarovanie jemu vlastne.inak charizmu maju aj zeny-ale skor sa to potom vola sarm.ale to je asi to iste.
ali, nie to patrilo brunuske, s tebou suhlasim.
ak patrila mne, tak si to s laskou nemylim. z cloveka moze vyzarovat nieco silne aj ked ho nelubis :-)
yago-komu patrila tvoja otazka?
nemylis si to s laskou?