baby neda sa ta kozmetika na vlasy Genera zohnat niekde inde ako na internete? v drogeriach, alebo v lekarni...ja mam 15rokov a aj by som si to z internetu objednala lenze na tom mimibazare sa neviem vobec orientovat:D
znacka Genera-na vlasy
sade, nemusiš všetko vyhadzovať....a aku značku máš, že to chceš vyhodiť? Inak, ja som to tiež spravila :-) Ale vyskušala som Alverde a tá značka mi nesadla. Zo šamponov som mla chrasty a zo sprchačov ma svrbelo telo. Ešte obyč. mydlo je celkom fajn. Šampon sa mi osvedčil Lavera a sprchač tiež, len je to dosť drahe... Inak aj ja som sa všetko dozvedela len cez toto forum, hlavne od RNG a Damiana.
Baja, je to dobrý balzam, budeš spokojna. Ale ked ti dôjde, tak sa oplati vyskušať aj ten Gestil.
sade, no lebo sidium je dosť agresivna latka, ktorá je vo všetkých chemických šamponoch a v prirodnom by určite nemal byť. A ked napr. Oriflame o sebe tvrdí, že je prírodná kozmetika a v zložení šamponu vidíš, že je tam sodium, a v kremikoch parabeny, tak je jasné, že to prírodna kozmetika nie je. Zepter robí to isté...
Baja, spokojná som bola s Generou, ale Gestil je lepší. Ja som videla zmenu hlavne preto, lebo s Generou som začala používať aj hennu a myslim si, že hlavne tá mi pomohla.