Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

znacka Genera-na vlasy

mirka 23

sade, nemusiš všetko vyhadzovať....a aku značku máš, že to chceš vyhodiť? Inak, ja som to tiež spravila :-) Ale vyskušala som Alverde a tá značka mi nesadla. Zo šamponov som mla chrasty a zo sprchačov ma svrbelo telo. Ešte obyč. mydlo je celkom fajn. Šampon sa mi osvedčil Lavera a sprchač tiež, len je to dosť drahe... Inak aj ja som sa všetko dozvedela len cez toto forum, hlavne od RNG a Damiana.
Baja, je to dobrý balzam, budeš spokojna. Ale ked ti dôjde, tak sa oplati vyskušať aj ten Gestil.

sade8

no tak to mozem polku skrine povyhadzovat a presedlam na alverde
- dakujem za toto forum ze som sa o tom mohla dozvediet a aj vam tu na fore, lebo inak by som sa to nedozvedela nikdy

mirka 23

sade, no lebo sidium je dosť agresivna latka, ktorá je vo všetkých chemických šamponoch a v prirodnom by určite nemal byť. A ked napr. Oriflame o sebe tvrdí, že je prírodná kozmetika a v zložení šamponu vidíš, že je tam sodium, a v kremikoch parabeny, tak je jasné, že to prírodna kozmetika nie je. Zepter robí to isté...
Baja, spokojná som bola s Generou, ale Gestil je lepší. Ja som videla zmenu hlavne preto, lebo s Generou som začala používať aj hennu a myslim si, že hlavne tá mi pomohla.

Baja22

a co bola si s nim spokojna? lebo moje vlasy nie su na tom dobre tak ma to zaujima, lebo pouzivala som vela znaciek a nic mi nepomaha, teda nevidim ziadnu zmenu...a ked si ten balzam pouzivala tak za kolko si asi videla rozdiel? prepac ak ta otravujem takymi otazkami ale som zvedava :)

mirka 23

baja, použivala som ho, dosť dloho, ale teraz mam Gestil Wonder, ten je ešte o niečo lepší ale aj drahší.

mirka 23

na šamponoch treba hlavne pozerať aby neobsahoval sodium laurete sulfate, vtedy sa naozaj jedna o prirodnu kozmetiku. A tento netušim, či to obsahuje. Ja použivam Laveru a je velmi dobrý.