baby neda sa ta kozmetika na vlasy Genera zohnat niekde inde ako na internete? v drogeriach, alebo v lekarni...ja mam 15rokov a aj by som si to z internetu objednala lenze na tom mimibazare sa neviem vobec orientovat:D
znacka Genera-na vlasy
sade ta lakta nie je hnusna ..to len mirka trpi fobiou..ked nechces nic, co by obsahovalo tuto latku alebo latky s podobnym ucinkom, ostava ti iba cista voda..lebo aj v prirodnych veciach musi byt nieco, co ma podobne ucinky.inak by sa nedalo umyt..kedze jak napotvoru vacsina spiny a znecisteni su nepolarne..
mirka, rozne, ale oddnes teda vlastne az od zajtra ani jednu z tych co obsahuju tu hnusnu latku a parabeny, ale som ich nasla kopec hlavne v tom oriflame
takze mala som dost vyrobkov oriflame, head and shoulders, pantene prov, balea... vselico mozne, ale ako vidim nic prirodne
uz mam upratane a pojdem na alverde, ta lavera urcite je super - tak to az potom ked budu money.
preco je elseve najlepsi??
ach jaj vidim, ze mirka este stale strasi sds-kom..agresvina je len vysokych koncetraciach..v takych mnozstvach v akych sa nachadza v mydlach, samponoch, zubnych pastach a saponatoch(tam uje vysia koncetracia) nie je nebezbecna..je tam na to, aby sa dala spina vobec umyt..