Ochlpenie

luli

PIPINOCKA:no ak ti to tam dolu este nenavstivila nikdy ziletka tak to skus len skratit a potom oholit (dohola:)je to fakt príjemnejsie pre teba ale aj pre partnera.

luli

a kolko ma rokov?sak to som ja v 16tich vedela co a ako.zaujimave.no skus jej to proste nejak jemne a normalne povedat, teda jej to navrhnut.vysvetli jej ze co a ako, myslim tym teda ze by si rad nieco vyskusal(spominany oral)snad to pochopi

tina26

normalne to svojej priatelke povedz hlavne preco to po nej chces vsak po tom co bude nasledovat ti este podakuje za skvely napad :)

pipinocka

no TAKZE JA MAM TIEZ TAKYTO MENSI CHAOS ZE NEVIEM AKO SI TO TAM DOLE UPRAVIT.TAKZE KTO MI PORADIIIIII??????????

xypsilonka

Och, neviem si predstavit, ze by som bola tam dole ako prales :)) ved to musi byt nielen pre zenu, ale najma pre chlapa neprijemne a nechutne.. rozhodne nech sa oholi ;)

jack258

ako vidim celkom sa to tu rozsuplo:) myslim v dobrom... hmm no mna este napadlo, ze chcel by so priatelke dopriat oralny sex... ktory este nebol..ale chcem to skusit...myslim ze ked tam bude mattoho menej tak sa aj mne bude lepsie pracovat:) Inak veelmi pekne dakujem za cenne rady...

miminka

No tak sa skús ty sám vyholiť a a uvidíš čo ti na to povie a možno sa potom bude cítiť trošku trápne a vyholí sa aj ona. ani ja sa som sa na to nechcela dať, ale teraz neľutujem.