pouiva niekto z vas balzam na vlasy pre podrazdenu a citlivu pokozku(breza a salvia)? chcem si ho kupit len najskor by som chcela vediet ake s nim mate vysledky vy:)
balzam na vlasy-Alverde
ja som veelmi spokojna a balzomna vlasy od NIVEA
No ved za vyskusanie vela nedas:))
Z tych drahsich samponov s hennou su Logona a Sante, v e-shopoch na internete ich mavaju niekedy i so zlavami:)
isabelle
tak to som rada, tak ho asi vyskusam, chcela som nieco s hennou a nevedela som, ze by bolo dobré a nie moc drahe.
masasko
No prave ten sampon Alverde s hennou a olivami si na jednej zahranicnej stranke dost pochvaluju, nie len cenou, ale aj kvalitou:))
Mozu byt dobre pre jedneho, pre niekoho vobec, a to aj ked su menej chemicke.
Ja som pri nich nebadala ziadne svrbenie, alebo zly vplyv na kvalitu vlasov:)
to urcite, nie su take chemicke ako ostatne a cenovo pristupne. len ci su aj dobre...
Myslim si, ze su tie vlasove pripravky Alverde dost dobre, vzhladom na ich cenu a zlozenie:)
aj ja chcem skusit alverde, ale ten sampon s hennou a olivami
Ak hladas nieco na citlivu pokozku, skus teda Alverde, alebo aj bio vlasove pripravky su velmi dobre na taky typ pokozky a vlasov:))
Ja som pouzivala sampony a kondicionery od Alverde, ale uz davnejsie. Nejaku dobu som pouzivala len tie, kedze neobsahuju umele konzervanty, farbiva a vone.
Urcite lepsia alternativa nez bezne sampony, ale tiez nie kazdemu musia vyhovovat:))
Treba vyskusat aj na sebe:))