Viem ,že sa to bude dať dost blbé ,že sa na to pytam, ale chcem vedieť, či je to len moj problem, alebo aj ostatnych objemnejších dám ?
chcem vedieť, či Vám tiež nestačia kratšie parametre partnera , nie kvoli tomu ,že ju mam hlboku ale preto ,že objemnejšie telo , nedovoli uplný doty, jednoducho mam vždy problem, že moje stehna alebo zadok nepustia partnerov penis celkom na spravne miesto a nadoraz.....
Budem rada ak napišu moletky svoje skusenosti
moletky- potrebujete k sexu dlhši penis ?
Tak ona mi nadava a ja som vymeteny?
egreško nie si ty trošku vymeteny ??
salatka ty si tucna a zato mi nadavas? To je smutne, namiesto sebadiscipliny hodit vinu na druheho. Ach jaj.
egresko ty si riadny chuj..a ktovie, kto by obcoval s takym chujom ze?
Tomu nerozumiem preco by niekto obcoval s tucnou zenou?
curackovia...napr. ako Heinz-klátil...15 cm je nadpriemer, ak nevies, precitaj si statistiky..priemer európy je 13 cm a v azii 9cm. Ak nie si cernoch, co asi nie si, tak nevyskakuj, pretoze tipujem, ze mas kolo 15... mozno tak ked si merias aj koren a este si nieco nadhodis, ze ti malo stoji, abo podobne, tak prosim...ja som cernoch, mam 26 cm a je s tym problem ako svina...co by som dal za biely curacik...
Ako koho orgazmus...
ale predsa na orgazmus nieje potrebne dorazanie :)
No, mile damy, pokial ich mate vyvinute dlhsie, tak iste vam 15cm stacit nebude.
Pokial dobre citate, pisal som, ze vagina je dlha 9cm PRIEMERNE. Ucili vas v skole, co znamena PRIEMERNE ? To, ze niektore ju maju dlhsiu, niektore kratsiu.
Ved len prstami /a to mam prostrednik 9cm dlhy/ dokazem nahmatat krcok maternice. Ono sa pri styku vagina, ako je elasticka, na urcitu velkost bez problemov natiahne, ale tiez to ma svoj limit, kde potom vacsia dlzka moze sposobovat pri urcitych polohach, kde sa ide na doraz bolest.
To vsak nevylucuje, ze niektore zeny ju maju dlhsiu, alebo viac elasticku, ci sirsiu a tak vacsi /a vo vacsine pripadov vacsi byva aj sirsi/, im vyhovuje viac.
Poviem to takto:
- su niektore polohy, kde sa ide na doraz, kde priatelka sa stazuje, je to to az moc hlboko a boli ju to, ak prirazam hlbsie. Cize ak ma niekto priemer, alebo by mal aj nieco pod priemer, tak to bude mat u vacsiny zien, ktore spadaju do toho priemeru, celkom dobre pri polohach s hlbokym vniknutim, kde moze ist kludne na doraz, bez toho, aby partnerka pocitovala bolest. To vsak zaroven nevylucuje, ze su ine polohy - plytke, kde zase problem mat bude, pretoze tam je zas lepsi dlhsi ud.
inak aj ja milujem odborníkov typu jebak teoretik :-)