Viem ,že sa to bude dať dost blbé ,že sa na to pytam, ale chcem vedieť, či je to len moj problem, alebo aj ostatnych objemnejších dám ?
chcem vedieť, či Vám tiež nestačia kratšie parametre partnera , nie kvoli tomu ,že ju mam hlboku ale preto ,že objemnejšie telo , nedovoli uplný doty, jednoducho mam vždy problem, že moje stehna alebo zadok nepustia partnerov penis celkom na spravne miesto a nadoraz.....
Budem rada ak napišu moletky svoje skusenosti
moletky- potrebujete k sexu dlhši penis ?
Pre upresnenie, vek bol mysleny vas vek, nie partnerov :)
Mozete prosim uvadzat aj vek, tie co mate radi velkych vtakov ? Nech si clovek dotvori celkovy obraz... :)
podobne ako mačička ...
ja som neni tučna tiež mam radšej velkych vtakov :-)
egresko ja samozjrejme chapem, ze vacsina bab si za svoju obezitu alebo teda tucnotu mze sama a nezastaam si ich..samozrejme ani mne sa to nepaci a mali by sa nad sebou trosku zamsliet a nieco s tym robit ...ale tak komu niet rady tomu niet pomoci .... aj ked su vynimocne pripady, kedy ludia za to nemozu ,ael podla mojho skromneho osobneho nazoru sa s tym vzdy da nieco robit ...ak sa chce ..
Pravo na sex alebo na pracu to su nejake komunisticke poucky?
Principialne vsak plati ze by sa mala najprv vyliecit ci uz je obezita sposobna fyzicky alebo psychicky. A to nie je rada na ktoru by si mala nadavat ale ma podporit. Alebo mi odpvoedat ze KTO? Dievka moja.
neosopila, len i vadilo, ked si vravel, ze kto by OBCOVAL s tucnymi babami ...to bolo od teba kus sproste nemyslis? co taka baba nema pravo na sex?a nehovor mi dievcatko nemam 15,,,
Ja som kludny dievcatko, nastolil som otazku ktroa bola bezpochyby vecna a korektna a pre mnohych aj zaujimava a ty si sa na mna osopila.
egresko len tak pre tvoju info..ja mam velmi velmi daleko od tucnej baby, pretoze pri vyske168cm mam 46kg..tak sa skludni dobre?
ale ved ty si jej nadaval do tučnych bab a to gentleman nerobi