SRDCE !!!

jajka001_

neboj sa to je v pohode. vstavaj pomaly, nerob prudke pohyby. ja mam tlak normalne 110/70. rano si daj nieco na zvysenie tlaku. kavu, čierny čaj, zeleny čaj...

karioll2

rad by som,ale nemam ti ako pomoct,ja verim iba lekarom ,ale nenecham sa nikdy odbit pokial nie je zisteny povodca problemu

ZZZ 111

Dik za nazor karioll2 ale s lakarmi som v kontakte uz bola tak akurat dost. po vsetkych moznych aj skoro nemoz. vysetreniach s vysledkom OK ta NAKONIEC SKORO zaradia na nervov. odel.Nie som v takom stave aby som sa tam radila. tak skusam ctastie na webe.Patrim k tym co robia pravid.prehliadky.

ZZZ 111

Dik za radu bojim599. Vsetko okrem streptokoka mozem vylucit. Dnes mi napr.zacal trpnut az vecer. Cely den nic. Nejem nic trpke ani palive tak neviem. Co mam este skusat.D.

karioll2

tep vysoky nemas,norma je 60-100 v klude.viacej vody pi,ked si dehydrovany tak klesa tlak a srdce aby to vykompenzovalo dviha tep
a tlak ma byt do 120/80 respektive najnizsi mozny ktory nerobi problemy

bojim599

Príčin môže byť viac. Mne tŕpol jazyk a zistili mi, že mám streptokoka a po liečbe to prešlo. Tiež to môže byť alergia, alebo šťítna žľaza, treba sa informovať na internete a potom ísť zo ovôdnou.

ZZZ 111

Zcoho mi moze trpnut jazyk. Skoro vzdy som vtedy nafuknuta a boli ma hlava.KT,PEC.TESTY AJ CHOLEST. MAM OK.Dakujem