Som uz myslim v 4 alebo 5 tyzdni tehotenstva...uz by bolo na case ist do doktora co myslite?Asi hej...nejako sa toho furt obavam...neveite mi povedat ake mi bude doktor robit vysetrenia?ked mu este len idem povedat ,ze som tehotna.Co mi bude robit?Dakujem ......:))
SOM TEHOTNA
no nic z toho, moja ms prisla na cas, takze ziadne babatko nebude :( mozno nabuduce :)
majuska drzim palce :))daj potom vediet..a keby to nahodou nevyslo nesmut vide to nabuduce :)
diky za radu,
no nic ine mi asi ani nezostava iba cakat :)
tak drzte palce :)
ja si myslim ze je skoro na test..urob si azked ti bude meskat par dni to je najistejsie
ahojte baby,
my sa s mojim manzelom stareme o babatko uz 3 mesiace a nic.
Akurat tento mesiac sa citim troska inaksie nez zvycajne, zostalo mi 5 dni do ms, ale uz asi tyzden mavam bolesti v krizoch, tie mavam zvycajne iba pred zacanim ms a to len par hodin. A moje prsia su vacsie a plnsie nez zvycajne. Robila som si test ktory mi vysiel negativne :( myslite ze je este priskoro na test?????
myslim ze na prvom vysetreni ti krv brat nebude..na to sa chodi nalacno a a odbery sa robia skoro rano...len ta vysetri..vnutorny ultrazvuk spravi a objedna ta na krv..aspon ja som to tak mala..ak si v 5 tyzdnina ultrazvuku bude vidno taku malu bodku ale ak si v 4 nebude vidno nic..ja by som pockala a isla tak v 6 tom tyzdni..
krv,moc,tlak,tep,teplota,gynekologicke mozno ,a podla vysledkov sa uvidi co dalej.nemas mat preco obavy,tes sa a zdravo zi
inkognito
podla stylizacie jej prispevku to bude prebiehat ako si napisala
alebo ak by si mu to ty zabudla povedat :))))
ale nie prepac, no bude robit zakladne vysetrenie len ta skontroluje nemusis sa bat nicoho bolestiveho :) kolko mas rokov?