Neviete co moze znamenat hnedy flak na jazyku??Hygienu mam pravidelnu a castu...
jazyk
Aj nedostatok tekutín.
Pišta Ta kombinácia žihlavy a mäta vidíš to by ma nenapadlo takto ochutiť.SUPER!!! Milujem aj medovku s citronom a troškou medu Tiež mám rada sypané čaje. Najlepšie keď ídem cez rok do prírody a bylinky si nazbieram Ja si niekedy robim tento čaj na prečistenie organizmu: Do veľkej šálky dam trochu z týchto byliniek : praslička, skorocel.nechtík ,rebríček Je to síce horké ale sa cítim potom svieža to pijem miesto kávy. Dobra je aj mrkvová šťava s petržlenovou a cviklovou
Ak si chceš pochutiť na čaji daj si do šálky trochu bazy čiernej,lipu a listy z ríbezle čiernej+trochu medu Je to super!
Ak poznáš eštš niejaké kombinácie napíš.
Inak díky za dobrú radu Pripojte sa aj ostatní papa :)
Pišta Ta kombinácia žihlavy a mäta vidíš to by ma nenapadlo takto ochutiť.SUPER!!! Milujem aj medovku s citronom a troškou medu Tiež mám rada sypané čaje. Najlepšie keď ídem cez rok do prírody a bylinky si nazbieram Ja si niekedy robim tento čaj na prečistenie organizmu: Do veľkej šálky dam trochu z týchto byliniek : praslička, skorocel.nechtík ,rebríček Je to síce horké ale sa cítim potom svieža to pijem miesto kávy. Dobra je aj mrkvová šťava s petržlenovou a cviklovou
Ak si chceš pochutiť na čaji daj si do šálky trochu bazy čiernej,lipu a listy z ríbezle čiernej+trochu medu Je to super!
Ak poznáš eštš niejaké kombinácie napíš.
Inak díky za dobrú radu Pripojte sa aj ostatní papa :)
Danica, na začiatok na tie pupáčiky skús obyčajný B-komplex. Ak ťa to ale veľmi znepokojuje (páli a pod.), vyhľadaj lekára.
Lekár pozrie a povie (možno): "dajte si čistiaci čaj!" : -))
Ale ak treba, možno ti poradí aj niečo iné.
1. Základ je žihľavový čaj , najlepšie z domácej, ale ak nie je iná, tak aj z lekárne. Pije sa 3 x denne čerstvo pripravený, cca 1,5-2 dcl, mierne teplá. Kvôli zlepšeniu chuti aj polahody v žalúdku, sa môže dodať štipku mäťy. Pije sa nalačno, najneskôr pol hodiny pre jedlom. Toto aplikovať cca 2 týždne. Pozor pri ochoreniach obličiek a močového mechúra, konzultovať s lekárom!
1.čaj s názvom, ktorý nikoho nenechá na pochybách, o čo vlastne ide :) „Čistiaci čaj“, dostať ho bežne v obchodoch, okrem žihľavy obsahuje aj prasličku roľnú ako ďalšiu hlavnú ingredienciu + ďalšie...Malinká nevýoda (?), nie je sypaný ale v sáčkoch a má trošku v sebe fruktózy... Tento čaj okrem čistiacich účinkov pozitívne pôsobí na celkový pocit energie v tele. Používanie podobné, ako pri žihľavovom čaji..
Čajov je viacero, možno sa pripojí Broňka, Alternatíva...
Pitie čistiacich čajov doprevádzať miernymi aeróbnymi aktivitami a vynechať ťažké jedlá, najmä s tukmi, ktoré sú tepelne spracované.
Ide jar, všetkým nám pomôže očistiť telá aj mysle :-)))
čau Stanka Nooo, o tomto som ešte nepočula, je to celkom zaujímavé možno niekto poradí vďaka za dobrý tip papa:)
ahoj lilianka, prave som citala o sladkovodnej riase-chlorella pyrenoidosa - je dobry detoxikacny prostriedok, silne prebiotikum-crevna mikroflora, zvysuje imunitu, prirodne antibiotikum...mozno aj to by bolo dobre na precistenie. Mna to celkom zaujalo,neviem, ci to maju v lekarni,al. v bio obchodíkoch
Pišta.Ktoré bylinné čaje su vhodné na prečistenie? ak vieš poraď.Dík
Presne ako píše cinamon.
Energetické dráhy majú svoj "displej" na jazyku, celej tvári aj po tele.
Toto je jedna zo základných diagnostík tradičnej čínskej medicíny a indickej medicíny ájurvédy.
Často ide o obyčajné vnútorné znečistenie orgánov, ktoré sa dá dobrou stravoum , akunpunktúrou (Janík, zapoj sa!!) a na začiatku porúch aj jemnými čistiacimi procedúrami napraviť (napr. bylinné čaje).