mam problem chcem rovne vlasy ked si ich vizehlim a vijdem von hned sa mi zvlnia a chcem sa spitat ci neviete ci pomaha sunsilk na rovne vlasy alebo ine pripravky plis odpiste
krepovitost vlasov-sunsilk
ahojte, ja mam tvrde vlasy, vlny, suche a navyse ich mam strasne vela. Ked si ich umyjem vyzeram ako levy kral. A mam na to dva recepty: bud si vlasy po umyti neucesem a dam do drdola a same sa mi zatocia do takych peknych pramenitych vln, ale to dlho nevvydrzi. Tak asi den. Osvedcene mam ze ten ruzovy vyrovnavac s beyonce na obale nefunguje. Ale ked si vlasy necham poriadne ususit {nie fenom} a potom si ich vyzehlim, tak mi to perfektne drzi a potom si nedavaj ziaden pripravok na baze vody, ja si davam vosk. Mno a tak so svojimi vlaskami prezivam. :) dufam ze som trosicka pomohla papa
aj mne prosim poradte nieco proti krepovitosti
a co tak najprv naucit sa gramatiku linduska?az mi to taha oci tie tvoje hrúbky.
Mne este nikdy nepomohol ziaden pripravok proti krepovitosti, vlasy mi stoja ako chcu...nevie niekto nejaky domaci recept?
No v prvom rade musis mat vlasy zdrave a pouzivat kozmetiku urcenu na vlasy,ktore sa tepelne upravuju, su sice drahsie, ale aspom ti neznicia vlasy. To , ze su vlasy krepovite, tak to znamena, ze su suche. Skus napriklad pred pouzitim zehlicky, umyt si vlasy kvalitnym samponom,kondicionerom a na vlhke vlasy aplikuj s dlanami kvapku oleja na vlasy(nie kuchynskeho) a pouzi aj pripravok na ochranu vlasov pred zehlenim. vela vsak zalezi aj od zehlicky, najlepsia je s keramickymi, alebo mikrokrystalickymi platnickami a vhodna je digitalna, kde si nastavis teplotu podla toho, ake mas vlasy, ci jemne, alebo tvrde a tak... najdolezitejsie je, aby boli vlasy zdrave a prirodzene, ci uz su vlnite, alebo rovne. Davaj si pozor a neznic si ich neklvalitou. vela stastia.