Je možné, aby ma pri užívaní GINKGA zvýšíla boleť hlavy ? Máte niekto s tým takúto skúsenosť. Postrehol som to asi po mesiaci užívania. Môžem sa mýliť ??
Ginkgo biloba a bolesti hlavy.
ja ked som mala take problemy tak mi stale na biocare.sk poradili dobre aj ked som nemala presne od nich pripravok tak mi dali dobre rady ked sa vyskytol problem... kazdy ma nieco svoje asi...
skús ísť do lekárne a poradiť sa s lekárnikom ešte, ja som mal tiež prvé malé bolesti, potom som vysadil a prestalo to a keď som to zmenil tak už v poho inak ja teraz beriem od webber naturals ginko bilobu a bolesti už nemám... ale určite sa poraď minimálne s lekárnikom zvyčajne vedia lepšie poradiť ako niektorí lekári čo sa týka vitamínov a tak...
ja uzivam dlhodobo amitamin® Ginkgo complex, koli prekrveniu koncatin, a nemam problem s bolestou hlavy, vyskusaj zmenit znacku
Osobne by som takuto reakciu pri ginku nevylucila. Hoci nie je bezna. Kinko sposobuje intenzivne prekrvenie, co nie u kazdeho je potrebne vo zvacsenej miere. Odporucam Ti ginko na nejaky cas vysadit a uvidis. Ak bolesti budu pretrvavat, moze to byt napr. z krcnej casti chrbtice, dovodov bolesti moze byt viac. Treba potom ist k lekarovi.
Vybrala som dve 2 balenia,ca na 2mesiace,ale bolesti hlavy som nemala.Mozno je iny dovod preco Ta hlava boli...