ahojte..aky ma vyznam v dnesnej dobe box? vsimla som si ze zacinaj usa zaoberat boxom a posilovanim najviac nackovia ....ale ako to je v skutocnosti :) vysvetli mi to niekto oco vlastne ide v boxu aku to ma podstatu ten box:) dakujem pekne
box
no to je vtip:) diky maj sa aj tebe diky za prispeok haha
Ojka:
Dakujem a aj tebe prajem hlavne pekne cestovanie a ukaz sa tu.... :)
Zivotaosud:
tak presov :) maj sa pekne a vysukusaj to, potom mozme dat sparing :)))
aj tebe ojka a diky za prispevok ;)
bingham dik (;
idem ja už pomaly preč, na dobu neurčitu, tak sa tu nehnevajte a sekajte dobrotu a ja si idem cestovať a predychavať dnešný deň.Príjmený zvyšok víkendu a začiatok nového tyždňa prajem ... (:
nie :)) cosi Presov :P
zivotaosud - kosice ? :)
ne z opacneho konca praveze:D ..no ved si myslim ze tam mate ,,vsetko´´
Ojka tak nazdravie :)
Zivotaosud ked si z Ba tak tu mas toho vela
bingham zaregistruj veru (: hapčíííí, prave som si kychla, pravda je (: beriem ho so sebou beriem, aj ked som taká nabalená, že to ledva ponesiem, ale nie som si ista, či máme na intraku net, ale tak do konca tyždna sa hadam predsa len nejak ozvem, keb budem v škole čakat na dalšiu hodinu alebo ako... uvidíme
bingham zaregistruj veru (: hapčíííí, prave som si kychla, pravda je (: beriem ho so sebou beriem, aj ked som taká nabalená, že to ledva ponesiem, ale nie som si ista, či máme na intraku net, ale tak do konca tyždna sa hadam predsa len nejak ozvem, keb budem v škole čakat na dalšiu hodinu alebo ako... uvidíme