ahojte..aky ma vyznam v dnesnej dobe box? vsimla som si ze zacinaj usa zaoberat boxom a posilovanim najviac nackovia ....ale ako to je v skutocnosti :) vysvetli mi to niekto oco vlastne ide v boxu aku to ma podstatu ten box:) dakujem pekne
box
Maj sa karioll a ser na tych imbecilov...
ojka,bingham
majte sa pekne
bingham no ponocovanie nehrozí, teda aspon nie tu s vami, hore na izbe nemám net, len dolu na prízemí, dosť nepraktické /: takže idem ja už pekne zaliezť hore do izby, a učajíkujem sa k spanku, pekne sa tu majte, bru noc (:
Tak skore uzdravenie :) a pekne sa dneska vyspi - nie ze zase budes ponocovat :)
dik za privítanie (: som sem nachvilku odskočila, ale dlho tu asi nebudem, lebo sa necitim dobre, tak sa pôjdem liečit čochvila pod perinu...no jo MHD, to je čosi zakerne, ale ňou chodím, len ked musím, inak prejdem radšej "pešibusom"...
Ahooj ojka tak ta vitam v BA :)
no ja autobusom nechodim.... ale mas pravdu MHD je hrozna...
no cestovanie veru najpohodlnejšie nebolo ... ako vo vlaku sa dalo vydržať, ale ta MHD preplnená v BA, však tam sa človek ani ničoho držať nemusel a nespadol by, keby sa čo dialo...ale sranda, že vo vlaku oproti sedel jeden mladík, čo hovoril,že sa chce prihlasiť na nejaké bojové umenie,že ma kopec volneho času,....nahoda je blbec (:
Zaloz novu temu nieco na sposob c vitaminu. Za chvilu budu vsetci na novej teme. Mozem to zrobit aj ja.
Meg:
Pis ale rychlo ...
bingham
Si tu este chcem ti nieco navrhnut.