predpise mi ho doktor na nespavost?
rohypnol
tabletky nodboručam brať teraz je u naz taka doba že ich lekar naordinuje beriete to a potom proste nie su dostupne a človek to ma zratane proste som si povedal kašlem nato dam si par pol decakov a hotovo lebo čo sa to deje nie je normalne ako u lieku rivotril nieje po 40 rokoch odrazu na trhu a dvovod? vraj navykove a teraz sapitam čo nieje dnes navykove ved každa silna latka ktora sa uživa dlhodobo je navykova či alkohol tabakove výrobky proste všetko a to je vlastne dvovod prečo sa stahuje liek čo pomahal z trhu je to blbost tim neoklamu ani male dieta ide samozrejme iba o peniaze vždy to tak bolo aj bude a doplacat budu iba ludia...;-)
Rohypnol ti nepredpise, nakolko sa uz nevyraba a zahranicny sa nedovaza.
neurol, stilnox, xanax atd. sú všetko návykové látky! a radšej s nimi vôbec nezačínať, spánok sa dá upraviť aj psychohygienou a prírodnými liečivami, posledné by malo byť začať užívať syntetické liečivá.
Rohypnol nie!!!!!!
Na nespavost je dobry, Frontin Xanax ,Neurol su to benzodiazepiny a iba na kratke pouzitie.
Este lepsie a menej navykove su tzv,Z drogy .Stilnox,Zopiklon atd.
Skus deprim (lubovnik bodkovany) s tym by som zacala.Najlepsie je nebrat nic ale ked musis tak si daj Stilnox.
Rohypnol je totalne svinstvo!!!!
a to máš tak závažné poruchy spánku? určite ti ho nepredpíše tak, že prídeš a povieš, nemôžem spávať a hneď máš v rukách recept, rohypnol je vysoko návykový..podľa mňa ti ho určite nepredpíše, sú aj iné lieky na tvoj problém ako rohypnol
myslim ze ano, ale pozor, lebo je navykovy