PLASTIC. OPERACIA NOSA V KOSICIACH

nose

Ahoj lera...sakra skoda ze ta BB je tak daleko...to mi velmi nevyhovuje...najlepsie by bolo nieco v Ke alebo Saci...hmm no uvidim...ale vdaka.....:)

lera

ahoj,ak by si bola ochotna trochu si pocestovat, odporucam plast.chir. v nemocnici Roosevelta v Ban. Bystrici,a chirurga- pana primara, sorry uz som zabudla meno, operoval ma a bola som velmi spokojna, mala som zlomeny nos, bol krivy a tiez som na nom mala hrbolcek, teraz je na jednicku :-)ja tiez nie som z BB ale urcite sa ta cesta vyplati, lepsie ako si dat pokazit tvar...drzim palce

nose

ahoj Jozka. Ja by som chcela ist na operaciu nosa. Lebo mam hrbolcek , ktory mi vadi. Hmm tak k tomu Juraskovi asi fakt nepojdem ked aj ty tak vravis...vdaka naozaj, ale inac aj na fakultnu nemocnicu som pocula staznosti...tak neviem..asi sa pojdem informovat na mojmirovu...a ked nie tam, tak uz len potom chirmed...uvidim...vdaka za kazdy prispevok...

jožka

Nose, bol tu spomenutý doktor Jurášek. Z vlastnej skúsenosti ti ho v žiadnom prípade nemôžem odporúčiť keďže u neho v ambulancii je sterilita druhoradá, aj napriek mnohým dobrým výsledkom má tento doktor výsledky aj veľmi nepodarené. Je veľmi drahý a v Košiciach máš mnoho odborníkov ktorí ti urobia kvalitnú prácu a za menej peňazí.
Ak ti môžem odporúčiť, obráť sa na kliniku plastickej chirurgie vo FN Louisa Pasteura /stará nemocnica/.

Neviem aký zákrok si chceš nechať urobiť, ale určite tam zájdi a poraď sa. Tam ťa už odporúčia ďalej.

nose

no hej v Ke zhanam. Som pocula o chirmede, ale neviem co a jak. Este som pocula aj o dr. Juraskovi, ale aj staznosti, a aj na mojmirovej je nieco take....neviem sa rozhodnut...nepoznam nikoho kto podstupil nejaky zakrok...a ty?

livaa

ahoj,tiež zhánaš plastic. chirurga v Ke?? Aj ja,ale nie na nos...Noo ja sa chystam do Chirmed na konzultacie,ze vraj tam su dobrí. Máš ty nejake typy,ze kde?