Nenávidím ľudí čo mi zničili život a nenávisť k nim mi dáva silu makať na sebe. Ako pestovať nenávisť ?
Ako si pestovať nenávisť ?
Nechcem zabiť. Mali ste čítať všetko. Založím novú tému ako pestovať pevnú vôlu.
Survival: navštív psychiatra
nenavist je nieco co treba nicit a nie pestovat :) snaz sa radsej pochopit suvislosti a najst riesenie
nenavist ta zozerie,nebudes sa vediet tesit zo zivota,je to blbost.
ked im ublizis,ty budes v base a skonci sa ti zivot
mal by si sa zo vsetkymi nepravostami vysporiadat vo svojej hlave
ber tieto rady od cloveka,ktory zil pomstou 20 rokov
Bavilo by ma boj s nožom, ale učita to iby Košiciach. Nepoznáte tu v BA ?
Sú ľudia ktorí mi zničili život. Iní by na mojom mieste skončili v bláznivci, alebo v base. Sú to také veci ako: Jedna osoba povedala mojej frajerke, že mám inú aj keď to nebola pravda. Potom ďalšia osoba ktorá mi zničila detstvo-foter- krik, bordel, cirkus, týždne bdenia, nočné brodenie sa v snehu :D, ale najlepšie bolo keď nás chcel zabiť v obyvačke nožom spolu s matkou, zobral nám mobili a zamkol v obývačke, potom išiel niekde preč do auta a v obyvačke bol náhradný klúč, tak sme si otvorili obyvačku a ušli von. Z automatu sme zavolali rodine, že nech prídu, že nás pozabíja, potom sa ten blázon s tým zmieril a bol rozvod. h Ďalšia osoba je človek z gymnázia ktorý podplatil školu, preto aby ma vyhodili. Nebol som najlepší žiak, mal som jednu 4. z matematiky, ale boli tam aj horší žiaci a ma vyhodili za 4 z matematiky zo správania som mal 1. hodiny málo vymeškaných, žiadny dôvod ma vyhodiť a doteraz neviem prečo ma vyhodili, potom som prestúpil na ďalšiu školu a tam do triedy chodí skupina "satanistov" ktorí mi robia problémy a nie len mne. Mohol by som o tom rozprávať večnosť..... Teraz chcem prahnúť po pomste, ale napriek tom všetkému som príšli mierumilovný. Je mi ľúto zabiť aj muchu. :D A nerád o tom všetkom píšem. Prvý krát čo niekomu toto rozprávam. Tak poradíte ako pestovať odhodlanie ?
alzbee bru aj tebe (:
A tu je dobry link na zoznam bojovych umeni, keby mal niekto naozaj zaujem:))
www.bojoveumenia.com
Ja sa uz radsej poberiem do postele, majte sa, dobruuuuu :)
bingham ved ja viem, ako si to myslel (;
ja som mala tiež spolubyvajucu, ktorá ked sa rozišla s priatelom, tak si oblubila thajsky box,to bol jej živel (: a vyblaznila sa poriadne pri tom.