Ako si pestovať nenávisť ?

karioll2

nenavist ta zozerie,nebudes sa vediet tesit zo zivota,je to blbost.
ked im ublizis,ty budes v base a skonci sa ti zivot
mal by si sa zo vsetkymi nepravostami vysporiadat vo svojej hlave
ber tieto rady od cloveka,ktory zil pomstou 20 rokov

rofl

chci dokazat sam sebe, ze aj napriek nepriazni druhych mas na to na co mas a ze si dobry a nenechas sa potopit. chod si za svojim....

Survival

Sú ľudia ktorí mi zničili život. Iní by na mojom mieste skončili v bláznivci, alebo v base. Sú to také veci ako: Jedna osoba povedala mojej frajerke, že mám inú aj keď to nebola pravda. Potom ďalšia osoba ktorá mi zničila detstvo-foter- krik, bordel, cirkus, týždne bdenia, nočné brodenie sa v snehu :D, ale najlepšie bolo keď nás chcel zabiť v obyvačke nožom spolu s matkou, zobral nám mobili a zamkol v obývačke, potom išiel niekde preč do auta a v obyvačke bol náhradný klúč, tak sme si otvorili obyvačku a ušli von. Z automatu sme zavolali rodine, že nech prídu, že nás pozabíja, potom sa ten blázon s tým zmieril a bol rozvod. h Ďalšia osoba je človek z gymnázia ktorý podplatil školu, preto aby ma vyhodili. Nebol som najlepší žiak, mal som jednu 4. z matematiky, ale boli tam aj horší žiaci a ma vyhodili za 4 z matematiky zo správania som mal 1. hodiny málo vymeškaných, žiadny dôvod ma vyhodiť a doteraz neviem prečo ma vyhodili, potom som prestúpil na ďalšiu školu a tam do triedy chodí skupina "satanistov" ktorí mi robia problémy a nie len mne. Mohol by som o tom rozprávať večnosť..... Teraz chcem prahnúť po pomste, ale napriek tom všetkému som príšli mierumilovný. Je mi ľúto zabiť aj muchu. :D A nerád o tom všetkom píšem. Prvý krát čo niekomu toto rozprávam. Tak poradíte ako pestovať odhodlanie ?

alzbee

A tu je dobry link na zoznam bojovych umeni, keby mal niekto naozaj zaujem:))
www.bojoveumenia.com
Ja sa uz radsej poberiem do postele, majte sa, dobruuuuu :)

ojka

bingham ved ja viem, ako si to myslel (;
ja som mala tiež spolubyvajucu, ktorá ked sa rozišla s priatelom, tak si oblubila thajsky box,to bol jej živel (: a vyblaznila sa poriadne pri tom.