Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

od teraz nefajčim cigarety...kto ide somnou na to!!!

karin_ka

ja som fajčila 4roky v kuse,najmenej krabičku denne. asi pred dvoma mesiacmi som sa rozhodla že s tym nadobro prestanem a začala som tak že som každym jednym dnom ubudala s cigaretamy. prve 2tyždne boli najhoršie, lebo telo si to stale pytalo a ja som nevedela odolat...ale povedala som si že budem silná! ked som stále myslelo na to svinstvo tak som začala niečo robit aby som na to nemyslela. napr upratovat,pozerat tv,čitat knihu a pomohlo mi to. a tak som aj prestala. lenže ked ma teraz niekto ponukne cigaretou tak odmietnem. lenže ked mam taku velku chut tak jednu si dam ale som na seba pyšna lebo fakt cigaretka tak raz za 4tyždne mi dobre padne. takze som spokojná:)

melinda40

aj ja som bola tuhy fajciar niekolko rokov, no 2 roky pred otehotnenim som prestala, bola som tehotna, 1,5r. som kojila a potom som si uz nezapalila. u mna bola silna motivacia - dieťa. no uprimne, hned by som si zapalila, ale neurobim to!

ellie

Sice ja som nikdy nefajcila, moj otec ale ano, tak viem ake je pre vas tazke prestat s touto zavislostou - napr. on hraval zamlada futbal, co vsak coskoro nebolo mozne, lebo nestacil s dychom. Prenho vsak nebola stopka ani stale sa zhorsujuce problemy s dychanim a kaslanim. Dnes ma kardio problemy, ktore mu uz bohuzial zostali na cely zivot. Nad cigaretami dodnes uplne nevyhral a to uz minul neskutocne vela penazi na nejake naplaste, zuvacky, atd. Monikaaa mala v tomoto dobry napad - povedzte to vsetkym naokolo, nech vas podporuju a strazia. Drzim palce :)

karioll2

je to velmi individualne,ja som fajcil 27 rokov,2 skatulky denne.
teraz nefajcim stvrty rok a kazdy den je peklo.zavislost je svina

vanessssa

ahojte baby no ako som napisala od včera som si nezapalila a mam pocit že to nevydržim.manžel ma podporuje on nefači vobec,ja som cca krabičku denne.ide mi hlava vybuchnut a pluca si pytaju svoje :(myslim že prve 3 dni budu asi najhoršie nie?

monikaaa

ja som prestala a nefajcim 3tyzdne.nakupte si take tie zuvacky a podobne veci.mne pomohli.obsahuju nikotin takze zmiernuju abstinencne priznaky.a po case si od toho odviknete.mne vydrzali ale tyzden dalsie zatial nepotrebujem,ale,,,,obcas to je tazke no zas neaka ta pevna vola:)fajcila som cca krabicku denne.
+povedzte vsetkym ze prestavate nech mate motivaciu a potom hanbu ked porusite,najlepsie prestat este s niekym alebo to niekomu slubte:)