Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

od teraz nefajčim cigarety...kto ide somnou na to!!!

alzbee

Osobe si myslim, ze sa neda prestat fajcit tak, ze clovek si znizuje davky. treba s tym seknut a basta! a vydrzat, aj keby vam prsty vykrucalo...moj kamos sa teraz uz dva mesiace drzi, ze si vobec nezapalil. Otcovi to vydrzalo 3tyzdne a znovu do toho vpadol :-(( drzim vam palce:)

vanessssa

jaj baby čo by som dala za jednu cigaretu teraz...stale som nervozna nič ma nebavi...aj zajtrajšok bude taky isty????????

mirkaa

nieee, vanessssa, to zvladnes ;) bud silna! ja teda nefajcim, ale mozem zhodnotit podla situacie doma. ocko fajcil 35rokov, az teraz sa nam priznal, ze krabicka denne to bolo urcite. a toho roku v januari, na moje narodeniny, si povedal ze to skusi. prve dni to nepovedal nikomu, chcel vidiet ako to bude znasat. rata si, kolko to je dni a kazdemu sa chvali :) plus mu mamka dava kazdy den 2eura:) nech vidi, kolko penazi prefajcil :) pokladnicku ma uz riadne tazku. a presne ako pisala monika, on uz citi taku zodpovednost. jasne, vsetci naokolo mu drzia palce, nech mu to vydrzi, ale mozno aj cakaju, kedy zlyha... kupoval si zuvacky, cukriky, trochu pribral.. teraz uz ani cukriky nepotrebuje.. tiez vravi, ze jednu by si niekedy dal, ale boji sa, ze bude tam kde bol.. vyhrate nema, ale bojuje! nastastie si to uvedomil skor, nez by mu to nakazal nejaky lekar. pritom bol fakt tuhy fajciar, na tuto temu sa s nami nebavil.. ked sme ako deti skusali ho presvedcit, nech prestane, lebo nam smrdi

vanessssa

vieš ja som si myslela že už to bude neskoro ked zistim že som tehotna napr v 2 mes a ja tie 2 mes budem fajčit 20 cigariet denne.či ako to je?

jajka001_

radsej pomaly ako vobec:) ja som prvykrat prestala fajcit postupne znizovanim, nefajcila som rok,zase som zacala lebo vsetci fajcili a mne to vadilo, druhykrat som s tym rovno sekla, lebo som zistila ze som tehotna, a slo to. staci naozaj chciet. podstatne su priority. neprijemne pocity zvladnes ked vies o co ti ide.

vanessssa

fuha myslela som si že to bude lahšie no je to tažke...stale mam pocit že mi niečo chyba...ved prave aj ja by som mala mat motivaciu,chceme babo...da sa to vlastne vydržat???nechcem už manžela sklamat a ani samu seba... :(