ahojte. vedel by mi niekto poradit nieco proti supinkam na nose?
supinky na nose
tiez som mala taka supinky, ale nie na nose ale vedla nosa, a na oboci. dost ma to stipalo, mala som to zacervenane, kozna mi dala taku zltu masticku, myslim, ze je tam aj ryby tuk, ale hned mi pomohla, je velmi dobra len skoda ze neviem,sa vola a spravili mi ho v lekarni a taku vodicku belosalic, aj ten mi pomohol:) a som v. rada, ze sa mi to stratilo, lebo obycajny krem mi vobec nepomohol.
tak teda zajdi za koznou, obycajne kremy ti nepomozu, treba niecc predpisat:)
vyzerá to na seboroickú dermatitídu-vygoogli si. Môj otec to máva presne na nose resp.okolo nosa. Mala by si užívať pyridoxín, biotín a riboflavín, zhoršuje sa ti to najmä v lete a v zime? No jasnú odpoveď ti dá len kožný lekár.
hmm tak na nose jo??ja to obcas mavam ..take supinky co sa supu ..nemozem si dat vtedy na to makeup lebo to vyzera hrozne..vtedy si urobim peeling a potom si na nos nanesiem poriadnu vrstvu kremu na noc..najlepsie..a stale kremujem az kym nezmiznu..nemate za co
Ahoj, ja to mávam tiež, okrem toho aj také červené fliačiky, bola som na kožnom, dala mi na to krém advantan a ten mi pomohol. Predtým som skúšala všetko možné a nič nepomáhalo.