ahojte. vedel by mi niekto poradit nieco proti supinkam na nose?
supinky na nose
a viete nieco odporucit bez predpisu? potrebujem rýchlu pomoc. Ja mám supinky hlavne okolo nosu.
maja.....:o)))) o to tu predsa vôbec nešlo išlo o to, že tresneš lupus)a to je dost závažné ochorenie bez ohladu na to, že si ho potom špecifikovala) a najde sa hypochonder čo si to prečíta :o)))). Treba vážit slová a ked som si nie istá nevyrukujem s tak komplikovanou chorobou :((((.
Ja som nepisala, ze to ma, ale ze to moze byt. A to je podstatny rozdiel.:)
maja, nehnevaj sa ale musela som ti to skopirovat aby si vedela, že to čo tu popisujú tí čo maju šupinky nemá stále s lupusom nič spoločné :o))))
Diskoidný lupus je ošupujúca sa vyvýšená vyrážka okrúhleho tvaru na tvári,
vo vlasoch, na ušiach, hrudníku alebo ramenách. Po zhojení môžu tieto
vyrážky zanechať jazvy. Diskoidný lupus je častejší u čiernych detí než u
ostatných rasových skupín.
katka 1111
Viem co je lupus existuju rozne formy. Myslela som discoidny lupus, ktory sa prejavuje len v oblasti nosa a nie na organoch v tele.Tento sa ani nelieci len si treba davat pozor na slnko.
fifinka myslim, ze chod k doktorovi a on ti ich da na predpis.. nic nestratis, len sa pozrie na to.. okrem toho, to budes mat lacnejsie to je vyhoda:) a sama tazko zistis co ti je.. ja nelutujem , ze som tam sla, uz mam pokoj skoro úplne, lebo ma to bolelo.
maja....lupus?!!!! neblázni,lupus je autoimúnne ochorenie a veľmi zriedkavé a ťažko liečiteľné, tak nestraš a najskôr si preštuduj čo to je lupus a potom prosím ta hádž do pľacu svoje vedomosti. Toto s lupusom nemá absolútne nič spoločné...
dajte si urobit a posudit koznemu lekarovy ci sa nahodou nejedna o lupus.Presne tak sa prejavuje.Okolo nosa byva cervena pokozka hlavne pri opalovani a tak isto aj v zime.
a vsetky tieto masticky a voda su na predpis alebo kupim aj bez predpisu?
aj ja mam okolo nosa viac zacervenane.