ahojte...mam velky problem, teda aspon pre mna je velky...mam nesumerne prsia..a je to dost vidiet....rozdiel je cca 1 cislo..co je dost podla mna....a mam uz 20 rokov..takze napravit sa to tazko napravi...velmi ma to trapi, co mi povie chalan ked to uvidi :(
chalani, prekazalo by vam to??
baby, mate daktora podobny problem..ako vas chalan zareagoval?
komplexy z prs :(
Mne to osobne nevadi,nikto nie je dokonaly.A podla mna to nie je problem,ak samozrejme chlap sa nezalubi do teba len za vyzor...,vnutro je dolezitejsie a stacia len sympatie:) a keby daco mozes si dat silikony ak osobne tebe to vadi a mas peniaze na to.
excell tak nech vam to spolu vydrzi :) ja mam teraz vztah 2roky, ale vyzera to vseliako.. dufam ze to je len zle obdobie a zase budeme spolu stastny.. moj priatel je tiez taky ako ty v tomto, ze mne sa nikdy nepacili moje prsia a neviem co vsetko este a on ma uistil ze som krasna. Tiez sa mu paci kazdy centimetrik a ja som vdaka nemu teraz istejsia :) tak nech je vas takych chalanov viac!
nijia, omlúvam sa za chybičku, odpoveď patrila tebe
alzbee, teraz to bude rok a obaja to strašne chceme navždy
excell ako dlho ste spolu s priatelkou?
excell... kde najst podobnych tvojho druhu?:)))
alzbee, ďakujem, ak niekoho veľmi ľúbim, je pre mňa dokonalý, moja priateľka stále na sebe vidí nejaké chybičky ale pre mňa dokonalá je a milujem na nej každý milimetrík
Jeej, to si velmi pekne napisal excell:))
Moja priateľka má takisto o jedno číslo rozdielne prsia a navyše aj strie, z čoho mala veľké komplexy.Zbytočne. Keďže ju nesmierne ľúbim, nielenže mi to nevadí ale jej prsia sú pre mňa najkrajšie a vďaka tomu že to na mne vidí, ako ich zbožňujem, zbavila sa svojho komplexu.
Kazda zena ma jeden prsnik vacsi ako ten druhy, aj ked len o milimeter ale predsa. Ak nemas predsudky voci plastickym operaciam a dostatok penazi, kludne ju podstup, ale urcite nie kvoli chlapovi ale kvoli sebe a svojmu stastiu :)