Mam toho dnes vela v praci, takze domov pridem neskoro. Na druhej strane mam vela prania a zajtra to nestihnem vsetko a od pondelka opat praca. Myslite, ze ked sa domov vratim, co bude cca 21: 3O mozem dat este prat?
Mozem prat aj po 22: OO ???
mozes prat, niekto ta vsak moze zdrat, az z toho budes srat
No po 20.00 nie byvaju tam aj iný na to ber ohlad .
ja po 20:00 neperiem..je uz v bytovke relativne ticho a nechcem, aby to niekoho rusilo..mame teraz novych susedov nad nami, maju asi 2-roc.chlapca a asi polrocne tusim dievcatko, inak tiez ostatni su povacsine starsi..aj ked som uz par krat pocula hucat niekde u susedov pracku aj v noci, ale ja to nerobim..ale ak to spravis raz,ze ozaj nestihas, snad z toho nikto vedu robit nebude :)..
Daj si pol hodinove pranie, ja to tak robim, ked nestiham, lebo nasa pracka je uzasne hlucna... Na bezne znecistene tricka, kratasy to praktizujem. Na postelne a podobne nie.
No ja bezne periem okolo pol noci a nikto sa mi pred dverami zatial nestazoval a to susedov mam povacsine stare babky:)
Ked mas chapavych susedov,tak mozes :) U nas v cinziaku vecne ludia peru v noci.Jasne,ze ked sa zapne v noci zmykacka,tak si pripadas,ako na letisku,ale co mas na to povedat?Asi iba tolko,ze sa nahodili turbo motory :))
Konstantina:
V pohode mozes
No tak to nie. Je to nova pracka- kupena pred rokom. Zmykanie raznejsie, to je jasne a to mi zrovna vychydza na cas OO: OO kedy by mohla doprat ak ju zapnem, ked sa vratim. Tak neviem.
Ak tvoja pracka nevydava zvuk ako pri starte boeingu 757 tak je to ok.