Beh???????

babenka1

závisí aj od toho, akú máš nadváhu - ak je to len zopár kíl, beh a švihadlo sú super, ale ak je to už obezita, tak práve tieto dva športy sú veľká záťaž na kĺby, v takom prípade skús radšej plávanie alebo bicyklovanie.

katka 1111

karioll2, ´dakujem.....za to som sa pýtala na švihadlo lebo údajne skákanie je najlepšie na rozprúdenie lymfy, tak som chcela spojiť dve veci

karioll2

v zasade je jedno aka aktivita,ide o vysku tepu,ale vacsinou je to beh,plavanie,korculovanie,bycikel a tak
o skakani som este nepocul

katka 1111

karioll2, prosím a keby som na miesto behu skákala na švihadle bude to mať taký istý efekt alebo? ďakujem za odpoveď.

karioll2

od cisla 220 odpocitas svoj vek,to cislo vynasobis 0.6 a 0.7 a v takom rozmedzi musis mat tep pri behu,aby sa ti spaloval tuk
vo vseobecnosti to funguje tak,ze se nesmies zadychat,lebo vtedy mas uz vysoky tep.cize behas a rozpravas sa sama zo sebou.ale je to iba velmi orientacne ked mas problem si merat tep.srdce a aj cele telo musi aj oddychovat,preto som ti napisal,ze mas behat obden a po schudnuti posilovat.ak mas problem to dodrziavat,tak posiluj v den ked nemas kardio.ale pomaly dalej zajdes

Majolka

dakujem karioll2,
a mozem behat rano a posilnovat poobede?? slo by to?:)

A inak co znamena: tep 220-vek krat 0.6-0.7

Dakujem

karioll2

ak chces schudnut,tak obden 40 minut,tep 220-vek krat 0.6-0.7
chudne sa z celeho tela rovnomerne
5x denne jest,vecer nie sacharidy,dostatok vody pit
chudne sa spravne na centimetre nie na kila
ked zhodis tuk mozes zacat posilovat