11 rokov mam vstah, som mu verna ale laka ma nevera...

Príspevok v téme: 11 rokov mam vstah, som mu verna ale laka ma nevera...
korveta2

och som zufala znacne ... v zivote som spala len z jednim muzom a ten je teraz vlastne aj moj snubenec.. priznam sa ze akosi nam ta iskra postupne z postele usla a ja premyslam o tom ake to asi je milovat sa z inym muzom, ci je to rovnake, mam plnu hlavu vasne a chuti experimentovat ale moj snubenec nie sklzli sme do obdobia ze mame sex 2 krat za 3 mesiace a ja neviem ako dalej velmi ho milujem ale obavam sa ze priroda bude silnejsia.. poradte ako to riesite vy ....mam ho podviest?

salatka

tieto myslienky ta budu trapit stale , aj mna trapili .. codila som s priatelom 4 a pol roka a sem tam sa mi vyskytla mysienka, ze by som chcela skusit aj nieco ine..on bol moj prvy, a ja jeho druha, cize on uz neco narozdiel odo mna mal... a nakoniec sme sa rozisli a teraz nemam vztah, ale iba sex s kamaratom..a je to uplne super.. kazdy je v niecom iny, aj ked obaja su v posteli perfektni, predsa len, sa niecim lisia ..ale zatial aj ex aj tento su super ..nemam sa na co stazovat..takze dievca len si pekne uzi, ale mozno ked sa s niekym vyspis raz, tak sa to prejde a zistis, ze snubenec ti vyhovuje..alebo zistis pravy opak ..

zltucka

Korveta, ja si myslim, ze toto ta bude sprevadzat a trapit cely zivot. Niet divu, ked si mala len jedneho. Clovek sa meni, ine tuzby ma v 17, ine v 30. Mozno ked si si s nim ako mladucka zacinala, vtedy si mala k sexu iny postoj ako teraz, vtedy si si este uzit nevedela.
Myslim, ze to patri k zivotu, vyskusat par dobrych veci, ktore pre kazdeho z nas ma. Mozno niekoho to netrapi, a je spokojny, ze nasiel lasku a nebude si ju komplikovat tuzbami. Ale teba to trapi a z vlastnej skusenosti ti hovorim, ze aj trapit bude. Bude to tvoj sprievodca, ta vecna tuzba.
Viem, ze je to amoralne, ale ja som si to dovolila, ale uz v manzelstve a s detmi. Skomplikovalo sa to zalubenim na oboch stranach a tazkym depresivnym rozchodom z mojej strany. Ako to znasal on, to neviem, prerusili sme kontakt. Po vyse roku mi poslal sms, ako sa mam a ci sa nieco nezmenilo...
Ja ti radim, urob to, ale dobre si vyber a nemaj potom vycitky svedomia!!! Ak ich mas mat, radsej do toho nechod.
Ale hlavne si myslim, ze mozno, ked "spoznas" ineho muza, zistis, ze ten vztah, ktory zijes teraz, nie je to prave pre teba. Alebo, ze sa este nechces viazat. nemate deti, nebud taka usadla!!! Este si mozes vyberat.

ursulaaa

dieeevca moje zlate som zrdava jak rybycka a preco by mu to malo vadit?ved to bolo uz aj 5 rokou dozadu a v puberte?ty mas ale asi pubertu cely zivot preto to tak beries:D tak si neuzivaj a je :D nemyslela som len sex ale nevadi .... aj taky co nechapu sa najdu... nic si z toho nerob mi ta naplno chapeme a berieme ta taku aka si zlatenko:)

alzbee

ninkaHHG: myslim, ze kazdy je strojcom svojho stastia a ked to ursulu a jej priatela netrapi, tak teba uz nemusi vobec:))

ninkaHHG

ursula no cudujem sa ze ta ten priatel este chce :D fujha, a s tym ze si treba uzivat zivota, mne to moc uzivanie nepride.. ja si uzivam sex a staci mi na to jeden chalan, s ktorym je to parada, sak pockaj az zistit ze mas nejaku peknu chrobku :D bleee,

nika1987

to ta bude asi lakat stale pokial nevyskusas aj nieco ine ale musis sa rozhodnut... len to neskusaj za jeho chrbtom

ursulaaa

ninka :D samozrejme ze keby viete kto som tak to sem nenapisem ..necitim ze by som sa ponizila .... je mi to fuk aj tak ma nepoznate a co zivot si treba uzit naplno .... O mne nikto nic nevie s kym som kedy bola ... :D byvala som uuuple na inom konci sveta :D:D a tam sa v zivote nevratim :) takze som zacala novy zivot a nikto nic nevie .. okrem priatela samozrejme tomu som moju tmavu stranku z minulosti povedala ako prvemu :D

alzbee

korveta2: vdaka za vysvetlenie:) no najlepsie by bolo najst nejaky kompromis, no tazko, ked on ma ine predstavy a ty tiez...vyskusajte este podebatovat a najst nejaku spolocnu novinku v sexe, ktora by vam vyhovala obom a vratila by medzi vas iskru:) drzim palce....lebo osobne si myslim, ze keby si ho podviedla, tak v danej chvili by si sa citila uplne super, uzivala by si si to, al keby uz bolo po vsetkom, tak by si zrejme mala vycitky svedomia. A tak uvaz, ci ti stoja zato. Teda aspon ja by som mala vycitky, ale kazdy je iny, takze konecne rozhodnutie je na tebe.

ninkaHHG

ursulaaa neboj nemyslime si ze by si sa chvalila, skor si sa ponizila a to poriadne.. ale mozes byt rada ze si tu len anonimne a nikto nevie kto si! Ja mam "kamosku" co ma 20rokov a mala 25chlapov a myslim si o nej ze je obycajna uboha kur.ivcka, samozrejme ma aj dobre stranky ale ja vravim len co si myslim o tych chlapoch, ale do oci jej to nepoviem lebo je to len kamoska, nie naj kamoska.. a tak isto si toto ludia myslia o tebe, len to nepovedia do oci.. nikto ti nepovie pravdu, ale kazdy si to mysli!!!