Ahoj, chcela by som vedieť, ako si mám raz za mesiac povytláčať póry. Poprosím celý postup, napríklad nad akými bylinkami odporúčate naparovať. Kozmetičku si nemôžem dovoliť. Ďakujem
Dôkladné povytláčanie pleti
mesto tu nechcem zverejnovat, ale okres je BB, a mesto male , kozmeticka tu u nas stoji 20E, (aj s tymi maskami a vytlacanim) a ja som studentka a naozaj si to nemozem dovolit ...
inak problemy s akne nemam, nic ,,hnisave" ani ,,zacervenane" , len sa mi robia take male bodky ktore treba vytlacit, inak nezmiznu
uz hned napr. v naparovani mozes urobit chybu. nie je totizto jedno, nakolko je plet naparena a teda pripravena na mechanicky zasah. ak je kratko, tak pri vytlacani treba vyvinut vacsiu silu a teda aj podrazdenie bude vacsie. ak dlho sa naparuje, tak plet je taka ako "rozmocena" a citliva a tiez sa ovela lahsie da mechanicky poskodit. takze naozaj zvaz tu kozmeticku. odkial si?
asi hej ale bohuzial nemam na to peniaze ....
v ramci hlbkoveho cistenia neide len o vytlacanie, ale aj o nasledne osetrenie pripravkami stahujucimi pory,dezinfekcia, maska na ukludnenie, resp. podla typu pleti, samozrejme dolezita je aj hygiena- aby si bakterie z hnisavych vyrazok neporoznasala po celej tvari. takze tazko radit, lebo namiesto toho, ze pleti pomozes, tak ju naopak mozes poskodit. neexperimentuj a zver sa do ruk profesionalke. teraz mozno by ti stacilo iba hlbkovo plet precistit, no ak si ju este viac dobabres, tak ta neminie navsteva kozneho doktora a nasledne odstranovanie nasledkov poskodenia pleti -flaky, jazvicky. mimochodom v ramci hlbkoveho cistenia samozrejme ide o odstranenie mazu a necistot z hlbsich vrstiev pleti, ale tiez moze sa stat, ze niektore vyrazky a pory nejdu vytlacit, a tie na silu sa nepucia, lebo sa moze poskodit tkanivo v okoli a budes nakoniec plakat, ze si si tvar dobabrala. prave preto je najlepsie sa zverit do ruk dbornikom.