žeby HORMÓNY ?? pomôže užívanie HAK ??

Príspevok v téme: žeby HORMÓNY ?? pomôže užívanie HAK ??
pomooc

dobry den mam 17 rokov a strasne mi padaju vlasy cim dalej viac a to iste plati aj o vyrazkach na tvari mam 20 velkych a desiatky malickych neviem ako to mam zakryvat uz :(( teraz si natieram od koznej gel izotrexin ale stale sa to zhorsuje v zivote som take vyrazky nemala neviem co to moze byt ..... bola som aj u gynekologa na hormonalny profil kvoli tym vlasom lenze u mna to je tak ze mam menzes cca 4-5 krat do roka takze nevedel v akej faze som ( mam ju uz 2 a pol roka ) ale co je dolezite : vsimla som si ze asi tak 4 dni pred tym ako som mala dostat menzes ( o ktorom som samozrejme nevedela ) mi skoro uplne prestali padat vlasy no ked som to uz dostala to boli take chumace som myslela ze uz mi nozaj vsetky vypadaju ... myslite si ze by to vsetko mohli sposobovat hormony ? a pomohla by mi HAK ? alebo existuje nieco ine na upravu hormonov ?? nerada by som uzivala HAK :( .... asi pred pol rokom mi vypadlo za den mozno 5 vlasov a mala som mozno 2 vyrazky :( som objednana aj do Lubochne myslite ze by mi tam mohli vysetrit aj tie hormony ?? dakujem za kazdu radu

Lelixx

vtedy sa podavaju vnutorne lieky, kedide o autoimunne ochorenie, ja som mala podozrenie,ale je to ok.inak sa nasadzuje liecba podavanim liekov zvnutra, ziadny neocapil atd.

Lelixx

Praveze aj ked mas zvysene, da sa s tym vela robit!!!keby islo o autoimunne ochorenie,nasadia protilatky a bude to ok. to co za blbst ti povedali, da sa to liecit!!!

odpovedam

ja som zas videla, aj tu na fore, ze vela bab sa stazovalo na padanie vlasov prave preto, ze zacali uzivat hak. NO je mozne, ze mas zvyseny testosteron, vtedy zenam padaju vlasy viac nez by mali. Jedine sa poradit s odbornikmi :-)

pomooc

dakujeem :) len sa najviac obavam ci to nie je autoimunne ochorenie lebo s tym by sa nedalo nic robit a prisla by som asi o vsetky vlasy :( ani neocapil mi nezabral ( a to je najsilnejsie co mi kozna mohla dat )

pomooc

no ja som bola na vysetrenie aj u endokrinologa ale vsetko bolo v poriadku len som mala zvysene protilatky proti stitnej zlaze a s tym sa zevraj nic neda robit ale radsej idem aj do Lubochne