čo si myslíte o tom keby ste vedeli o niekom že chodí k psychologovi (myslím keby ste boli blízka rodina toho dotyčného) ??
Nawšíviť_abo_Nenawštíviť_Psychológa??
rozhodne to nie je hanba, skor je to plus, pretoze clovek sa rozhodol vyriesit svoje problemy.. a co by som si myslela o niekom blizkom? ze sa spravne rozhodol a ak by potreboval vypocut alebo pomoct stala by som pri nom..
hmm.. su to zaujímavé prísmevky.. dakujem za povzbudenie
nieje nič zle natom,ak človek ktory ma problem zajde ku psychologovi.porozpravaš sa ulavi sa ti a on ti aj poradi,ako postupovat dalej vo veciach v ktorych nemaš jasno.
kariol:
psychológ nie je lekár,ale asi si si to pomýlil s psychiatrom.
je to lekar ako kazdy iny
Moj priateľ chodí k psychológovi cca rok...sme spolu dva roky...tým, že sa rozhodol k psychológovi ísť si ho vážim ešte viac, lebo si uvedomil, že nie všetko človek môže zvládnuť sám a vôbec sa za to nehambí...síce sa mi s tým najprv na začiatku hambil priznať, aby som si nepomyslela, že je slaboch, no ja to vnímam práve naopak :) rozprávame sa spolu o tom, prekonávame to spolu :))) a nikdy by som ho za nikoho iného nevymenila :)
Tak jasne, ze nebudem vyzvedat, ked nebude chciet povedat, co ho trapi...je to na nom, ci sa zdvoveri, ci nie. A nato je tu aj ten psycholog-aby pomohol cloveku, ked ho boli dusa.
a ak to ten dotyčný nechce povedať svojim blizkym čo ho trapi