Nawšíviť_abo_Nenawštíviť_Psychológa??

ellie

rozhodne to nie je hanba, skor je to plus, pretoze clovek sa rozhodol vyriesit svoje problemy.. a co by som si myslela o niekom blizkom? ze sa spravne rozhodol a ak by potreboval vypocut alebo pomoct stala by som pri nom..

NiektO33

nieje nič zle natom,ak človek ktory ma problem zajde ku psychologovi.porozpravaš sa ulavi sa ti a on ti aj poradi,ako postupovat dalej vo veciach v ktorych nemaš jasno.

rofl

bing: nic na tom nie je. ak potrebujes ist k psychologovi, tak nevahaj a chod. ak ide o tvojho blizkeho, a chces mu pomoct, tak mu to povedz alebo naznac, ze sa moze zdoverit aj tebe.

jankaaaaa :)

Moj priateľ chodí k psychológovi cca rok...sme spolu dva roky...tým, že sa rozhodol k psychológovi ísť si ho vážim ešte viac, lebo si uvedomil, že nie všetko človek môže zvládnuť sám a vôbec sa za to nehambí...síce sa mi s tým najprv na začiatku hambil priznať, aby som si nepomyslela, že je slaboch, no ja to vnímam práve naopak :) rozprávame sa spolu o tom, prekonávame to spolu :))) a nikdy by som ho za nikoho iného nevymenila :)

alzbee

Tak jasne, ze nebudem vyzvedat, ked nebude chciet povedat, co ho trapi...je to na nom, ci sa zdvoveri, ci nie. A nato je tu aj ten psycholog-aby pomohol cloveku, ked ho boli dusa.