materské znamienka

Príspevok v téme: materské znamienka
znamienko

21.12.06 som si dala odstrániť materské znamienka. 02.01.2007 som mala vyberať stehy. Avšak stehy po znamienku na ruke mi nevedeli vybrať, skúšali to na silu, ťahali a strašne to bolelo.Vraj sa vrástli. Nakoniec mi povedali, že si tam mám dávať slaný teplý obklad a stehy vyhnisajú a vídu na povrch.Ďalší problém je, že stehy po vyberaní znamienka na chrbte sú zapálené, tak ich nevybrali vôbec a povedali, že mám prísť o ďalšie 2 týždne.Je to normálne? Keby som tušila takéto komplikácie, tak si tie znamienka radšej nechám.

anonym83

Prijemny den, mam 23 rokov, materskych znamienok som mal uz od mala pomerne vela. Spozoroval som, ze v poslednej dobe mi ich cim dalej viac pribuda. Vraj je to sposobovane nadmernym opalovanim, comu vsak neverim, pretoze moj prad je odo mna o 9 rokov mladsi, ma ich viac a tolko v lete nepobehuje po slnku ako ja a tiez mu stale pribudaju. Ze je to podmienene geneticky je sice pekne, ale myslim si, ze to musi ovplyvnovat este aj nieco ine, pretoze mozem potom ocakavat, ze moje deti potom nebudu mat volneho miesta na kozi. Napr. stravu, ktora je teraz privelmi chemicky upravovana zacinam podozrievat. Aky mate na to nazor vy? Da sa tvorba nejako spomalit? Ma na to vplyv aj alkohol? Dakujem za odpoved

ethel

Mne už vybera množstvo znamienok...Odporúčam repíkové obklady, prípadne si kúp v lekárni BETADINE roztok,tým si to potieraj každý druhý deň a sterilne prelep.Po vybratí stehov si to potieraj denne, nelep, odporúčam aj nechtíkovú mastičku-tou si to akoby masíruj.